Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

tarafından ker_def

kaçmabirader5

Televizyon programları, diziler ve sinema filmi ekseninde her alanda yer almaya çalışan Endemol’ün tüm dünyaya hitap eden kimliğinden bahseden Endemol Shine Türkiye Genel Müdürü Gökhan Tatarer de ‘Kaçma Birader’i güzel bir başlangıç olarak görmekte. Ömer Faruk Sorak’ın Böcek Film’iyle büyük adımlar atma peşinde olduklarını kaydeden Tatarer, bu yolun uzunluğunu saptarken kendi tarzında bir iş olan bu filmi de ‘Güzel bir başlangıç’ olarak değerlendirmekte. İyi başlangıçlar, iyi sonları getirir ne de olsa!

Basın toplantısında son sözü alan Endemol Shine Türkiye’nin Ticari Direktörü Hakan Eren’e göre, Endemol’e yeni bir yön kazandıracak olan bu birliktelik en kestirme ifadeyle ‘çözüm ortaklığı’! Birlikte yürünecek yolda ‘Kaçma Birader’ filmini ortaklığın ‘gözbebeği’ olarak gören Hakan Eren, diğerlerinden bir adım öne geçme formülünü de ‘Aslolan, içerik ve yaratıcılık’ şeklinde açıklamakta. Dizilerde de bu detaylara ne çok ihtiyaç var değil mi?

Ömer Faruk Sorak’ın geleceğin sinemacılarını mesleğe kazandırmanın önemini saptadığı toplantının ana fikrine gelince… ‘Yapmak kadar, yol açmak da önemli’! Doğru söze ne denir!