Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuların tanışma hikayeleri sizi çok şaşırtacak

Ünlü oyuncuların tanışma hikayeleri sizi çok şaşırtacak

tarafından ker_def

burakdeniz-busradeveli

‘Ne kadar güzel’ dedim

BURAK DENİZ-BÜŞRA DEVELİ

TANIŞMA HİKAYESİ

– Burak: Dizi için atölye çalışmasında tanıştık. Çiftli çalışmalarda iyice kaynaştık, her anımız birlikte geçti. Çok zarif ve güzeldi. Etkilenmem uzun sürmedi bu yüzden.
– Büşra: “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinin çalışmalarında tanıştık ilk, Bahar Kerimoğlu’nun oyunculuk atölyesinde.

İLK İZLENİM

– Burak: Ne kadar güzel olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ne kadar farklı olduğu dikkatimi çekti. Güzelliğinin içi doluydu. Çok kitap okur, fikirleri, hayata bakışı çok farklıdır Büşra’nın… Soru sor ve otur izle cinsinden.
– Büşra: Onu ilk gördüğümde espri anlayışının çok yüksek olduğunu düşünmüştüm. İlk kez karşılıklı bir çalışma yaptığımızda yüzüne çok dikkatle bakmıştım, kirpikleri, bir de kolundaki beni dikkatimi çekmişti.

İLK RANDEVU

– Burak: Belirli bir randevu yeri yoktu. Bütün grup çalışmalardan sonra bana geçer, orada karakterler üzerine kafa yormaya devam ederdik. Ona bir Emrah Serbes kitabı hediye ettim, bu onu çok etkilemiş olacak ki bir şey dememe gerek kalmadı.
– Büşra: Herhangi bir teklif olmadı. Hep birlikte toplandığımız bir gün bana bir kitap almış, onu verdi. O ara hissettim aramızdaki etkileşimi; çok ince bir davranış olduğunu düşünmüştüm.

BULUŞMA NOKTASI

– Burak: Karaköy’de olmaktan hep çok keyif aldığımız için burayı seçtik.

UNUTAMADIĞINIZ AN

– Büşra: Kabak’a tatile gitmiştik çünkü üç günlük bir repom vardı, o hengamenin içinde birlikte nefes alabileceğimiz bir alan oluştu. O tatilden ikimiz de bir başka döndük diyebilirim.