Ana sayfa Kadın Haberleri Vahide Perçin, kendine yeni bir hayat seçti

Vahide Perçin, kendine yeni bir hayat seçti

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Anne dizisinde oynayan Vahide Perçin’in İstanbul’daki çalışmalarından fırsat buldukça gitmek için Foça’yı tercih ettiği ortaya çıktı.  Ünlü oyuncunun Foça’da ev aldığı öğrenildi.

İşte detaylar:

İzmirli olan ünlü oyuncu iddialara göre eski Foça’da, tarihi bir Rum evini satın almış. Denize nazır bu evine yerleşmek için gün sayan Perçin restorasyon için ünlü bir mimar ile anlaşırken, çalışmalara çoktan başlanmış…

Yeni Asır’dan Kahraman Durak’ın yazısı…

Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların en büyük hayali hiç şüphesiz bir Ege kasabasına yerleşip huzurlu hayat sürmek. Bu hayallerini gerçekleştirmek isteyen binlerce insanın yanı sıra ünlü isimler de Ege’ye akın ediyor desem yalan olmaz. Bodrum ile başlayan Ege tutkusu ve sahil kasabası trendi, son yıllarda İzmir ve çevresine de sıçradı. Bu konuda herkes Çeşme ve Alaçatı dese de asıl Urla ve Foça birçok kişinin yerleştiği ilçeler oldu.

FİLM GERÇEK Mİ OLDU?

Gelelim asıl konumuza, yani Vahide Perçin’e. Vahide Perçin o yıllarda soyadı (Gördüm), ‘İlk Aşk’ adlı filmde rol almış Çetin Tekindor, Tarık Papuççuoğlu ve Halit Ergenç ile başrolleri paylaşmıştı. Foça’da çekilen film bir Rum evinde geçerken, Foça’nın muhteşem ve bozulmayan mimarisi önce beyaz perdeye ardından da ekranlara yansımıştı. İşte o filmde Vahide Perçin bir Rum evinde tüm yaşantısını geçirirken, ünlü oyuncunun şimdi hayal ettiği Rum evine kavuştuğu iddia edildi.

RESTORASYONA BAŞLANMIŞ

İzmirli olan ünlü oyuncu iddialara göre eski Foça’da, tarihi bir Rum evini satın almış. Denize nazır bu evine yerleşmek için gün sayan Perçin restorasyon için ünlü bir mimar ile anlaşırken, çalışmalara çoktan başlanmış. Perçin, yüklüce bir miktara satın alındığı ileri sürülen evine, bu yaz sonunda yerleşmeyi planlıyormuş. Bu şekilde ‘Foça’da Evlenen’ Vahide Perçin, evinin ismini de ‘Vahide Evi’ koymuş.

(KAHRAMAN DURAK / YENİ ASIR)