Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yandex’in sesi Sıla Erkan Beyaz Show’a katıldı!

Yandex’in sesi Sıla Erkan Beyaz Show’a katıldı!

tarafından ker_def

Yandex’in sesi Sıla Erkan Beyaz Show’a katıldı!

“Rota Oluşturuldu”, “Hafifçe sağdan devam edin” gibi yönlendirici ifadelerle her gün milyonlarca kullanıcıya sesiyle yardımcı olan kadın sesi ‘Ece’yi seslendiren oyuncu Sıla Erkan, 21 Nisan Cuma gecesi Kanal D’ de ekrana gelen Beyaz Show’a konuk oldu.

Yandex Navigasyon’un sesli yönlendirme özelliğindeki kadın ses “Ece”yi seslendiren oyuncu Sıla Erkan, ilk kez Beyaz Show’da seyircilerin karşısına çıktı. 21 Nisan gecesi yayınlanan programda Büşra Pekin, Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam gibi ünlü isimler de konuklar arasında yer aldı.

Beyazıt Öztürk sürpriz konuğunu sunarken, “Aslında her gün bu hanımefendiyi duyuyorsunuz” diyerek dikkatleri Sıla’nın üzerine çekti. Ardından seyircilere yönelik bir şeyler söylemesini istedi. Navigasyondaki tonlamasıyla “Merhaba, nasılsınız?” diyen Sıla Erkan’ın Yandex Navigasyon’un sesi olduğu hemen anlaşıldı.

Program sırasında navigasyondaki yönlendirici ifadelerden örnek seslendirmeler yapan Sıla Erkan, başından geçen ilginç olayları da anlattı. Uygulamayı sıklıkla kullanan taksi şoförlerinin kimliğini öğrendikten sonra “İstanbul’da sizin sayenizde yolumuzu buluyoruz” dediklerini ve tanıştığı herkesin kendisine “Rota oluşturuldu” dedirtmeye çalıştığını söyledi. 2013’ten beri navigasyonun sesi olduğunu belirten Sıla Erkan, uygulamada güncellemeler yapmak için stüdyoya girmeye devam ettiğini sözlerine ekledi.