Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Gelin 13. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Cumartesi

Yeni Gelin 13. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Yeni Gelin 13. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Cumartesi

Show TV ekranlarında 12 haftadır yüzümüzü güldüren dizi Yeni Gelin, bu haftada birbirinden eğlenceli olaylarla evlerimize konuk oldu. Son bölümün ardından dizinin 13. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Bella’nın eltilerine vereceği güzel haber ne olabilir? Kağan ve Hazar yakayı ele veriyorlar ama sandığınız gibi değil… Yeni Gelin dizisinin 13. Bölüm fragmanını Dizi.Tv’de izleyebilirsiniz.

Yeni Gelin 12. Bölümde Neler Oldu?
Konağın kadınları Çukurtarlada gömülü altınları buldular fakat nereye saklayacaklarını bilemiyorlar. Bir an önce altınları satıp zengin olma hayalleri kuran kadınlar Baran’dan yardım isterler. Baran da altınlardan hisse ve Şirin’in gönlünü kazanmasına izin vermeleri karşılığında onlara yardım etmeyi kabul eder. Fakat altınlarla ilgili duydukları hikayeler ve arka arkaya başlarına gelen beklenmedik olaylar onları korkutmaktadır.

Bu arada Kamila temize çıkmış, Türkmen yakayı ele vermiştir. Kardeşinin internetten bir erkek arkadaş bulması Kalender ağayı çok sinirlendirir. Abisinin hışmından kurtulmak için evden kaçan Türkmen, umduğunu bulamayınca geri döner.

Bella ise Afet ve Kör Hasan’ın da yardımıyla üzerlerindeki büyüden kurtulmak için denize ulaşmaya çalışmaktadır. Nihayet ulaştıklarında da, Hazar’ın üzerinde taşıdığı büyüyü denize atar ve böylece artık çocuk sahibi olmak için bir engel kalmadığına inanır.

Yeni Gelin, 13. Bölümüyle 3 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’de Show TV’de!