Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin 18. bölümde Bozoklar, yine ekranda fırtına koparacak!

Yeni Gelin 18. bölümde Bozoklar, yine ekranda fırtına koparacak!

tarafından zk zk

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in 18. bölüm tanıtımı yayınlandı. Karadeniz maceraları son bulan, Adana’ya geri dönen Bozokların eğlenceli anlarının ekrana geldiği tanıtım izleyenleri kahkahaya boğdu.

“Yeni Gelin”in bu akşam ekrana gelen 17. bölümünde Asiye’nin oyununa gelen Hazar, Hüsne ile yakalandı. Hazar’ın olayları hatırlamaması üzerine Bella, çareyi evi terk etmekte buldu. Kafayı Bella’ya takan Deli Şevki’nin yeğeni Temel, Bella’yı kaçırdı. Bella’ya kendini inandırmak için peşinden giden Hazar, yolda karısının başının belada olduğunu öğrendi ve Bella’yı Temel’in elinden kurtardı. Yaşanan olayların üzerine Bozoklar evden kaçarak, geceyi ormanda geçirdi. Turist kılığına giren Bozoklar, Karadeniz’in azgın sularının keyfini çıkarıp, gönüllerince bir gün geçirdiler. Günün sonunda hep birlikte yemek yedikleri sırada, konaktan karantinanın bittiği haberi geldi. Aldıkları müjde ile keyiflenen Bozoklar, karşılarında silahıyla Temel’i görünce büyük bir şok yaşadılar. Kurusıkı silahıyla Bozokları korkutmak isteyen Temel’in, Bozokların hışmına uğradığı final sahnesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ve senaryosunu Ersoy Güler üstleniyor.

“Yeni Gelin” yeni bölümü ile 30 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!