Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin yeni güzeli Şilan Makal!

Yeni Gelin dizisinin yeni güzeli Şilan Makal!

tarafından ker_def

Yeni Gelin oyuncusu Şilan Makal’ın adı yılana çıktı

Show TV dizisi Yeni Gelin’in oyuncusu Şilan Makal’ın adı yılana çıktı. Yeni Gelin’de Dilan karakterini canlandıran Şilan Makal kimdir?

Cumartesi günleri Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin dizisinin, aşkına karşılık bulamayan ve aşık olduğu erkeği elde etmek için yılmadan uğraşan bir genç kızı canlandıran Şilan Makal, son dönemin yıldızı parlayan, dikkat çeken oyuncularından..

Şilan Makal’ın ilk dizi projesi, Yeni Gelin. Canlandırdığı karakterin lakabının Yılan olması sebebiyle, herkesin yılan diye çağırmasına çabuk alışmış ve yadırgamıyor. Aksine bu durum hoşuna gidiyor ve onu güldürüyor. Sevgisine karşılık bulamayan herhangi birinin Dilan karakteri gibi davranabileceğini ve Dilan’nın her bölüm başka bir kötülük peşinde koşturmasına rağmen bu kadar sevilmesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyor.

İlk projesinde, daha önce Aşk Yeniden’nin yönetmenliğini yapan Ersoy Güler’le çalışma şansı yakaladığı için çok şanslı olduğunu düşünen oyuncunun dizisi Yeni Gelin’nin çekimleri Adana’da hızla devam ediyor.

Şilan Makal kimdir?

Şilan Makal 1 Ocak 1993 tarihinde Diyarbakır’da doğdu.

Yeni Gelin’de Dilan karakterini canlandıran Şilan Makal’ın ilk dizi deneyimi Yeni Gelin.