Ana sayfa Dizi Haberleri Yeter dizisi ile bir güzel daha kariyer basamaklarını çıkıyor

Yeter dizisi ile bir güzel daha kariyer basamaklarını çıkıyor

tarafından ker_def

selendomac2

AŞKI BULAMAMIŞ BİR KADIN
‘Yeter’de canlandırdığım ‘Filiz’; detaylara girince bir sürü rengi olan bir karakter. Onun böyle biri olmasında bir sürü neden aradım. Senaryoyu ilk okuduğumda, ‘Filiz’ bana ‘Yok artık, bu kadar da olmaz’ dedirtecek kadar sert bir karakter gibi görünmüştü. En az ‘Yekta’ kadar kötüydü ama kimse sebepsiz yere kötü olmaz. Sonra ‘Filiz’in kötü olmasının sebepleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.
‘Filiz’; hayatta en çok istediği şeyden mahrum kalmış bir kadın. Bir bebeği olmasını istemiş ama olmamış, güçlü bir aşk yaşamak istemiş ama olmamış. Hayat onun karşısına gerçekten kendisini bırakabileceği birini çıkarmamış. Kocasıyla mutsuz, yapayalnız bir kadın. Terzilik yapıp hayata tutunmaya çalışmış ama hep kısıtlı kalmış.
‘Filiz’ için dingin su diye bir şey yok. Çünkü o hedefine varıncaya kadar her türlü fırtınayla savaşmaya hazır. Gözükara olması, ne istediğini bilmesinden geliyor. Hedefe giden her yol mübah.
Açıkçası ilk başta ‘Filiz’den ben de korktum! Fakat onu keşfettikçe, onu anlamaya başladım. Bir oyuncu olarak böyle roller oynamayı seviyorum.