Ana sayfa Müzik Yıldız Tilbe, Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye teklifini kabul edecek mi?

Yıldız Tilbe, Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye teklifini kabul edecek mi?

tarafından ker_def

O Ses Türkiye, son dönemin en çok ses getiren yarışmaları arasında yer alıyor… Acun Ilıcalı’nın Survivor ile birlikte büyük beklenti içinde olduğu ikinci program O Ses Türkiye… Şimdi O Ses Türkiye’nin yeni sezonu için çalışmalar yapılıyor. En önemli gelişme ise Murat Boz haricindeki jüri üyelerinin değişeceği konusu… Yıldız Tilbe’ye teklif gitti bile… Detaylar şöyle…

TV8 ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek olan O Ses Türkiye için yarışmacı seçmeleri devam ediyor. O Ses Türkiye’nin yeni jüri üyelerinin kimler olacağı da henüz netlik kazanmadı ancak Acun Ilıcalı’nın sürpriz bir isme teklif götürdüğü konuşuluyor.

O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki jüri üyeleri değişiyor. Geçen sezon Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Gökhan-Hakan’dan oluşan jüriye bu sene yeni isimler katılacak.

Hadise şampiyon olduktan sonra jüri üyeliğini bırakacağını açıklamıştı. Bu sezon şampiyon olan Hadise, jüri üyeliğinde yer almaması bekleniyor. Acun Ilıcalı ise sezon başlamadan hızlı bir hazırlık aşamasına girdi. İddiaya göre Acun Ilıcalı Yıldız Tilbe’ye jüri üyeliği için teklif götürdü.

6 sezondur yarışmada yer alan Hadise birinci olduktan sonra jüri üyeliğini bırakacağını açıklamıştı. Bu sezon şampiyon olmasıyla birlikte Acun Ilıcalı yeni jüri hazırlıklarına başladı. İddiaya göre yeni sezonda eski jüri üyelerinden bir tek Murat Boz yer alacak. Geçtiğimiz senelerde de O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Mustafa Sandal’ın da yeni sezonda jüri koltuğunda oturması bekleniyor.

Yeni dönem için hızlı bir start veren Acun Ilıcalı’nın Yıldız Tilbe’ye teklif götürdüğü konuşuluyor. Kulislerde konuşulanlara göre; renkli kişiliği ile milyonların beğenisini kazanan Yıldız Tilbe’ye teklif çoktan gitti ve o da olumlu baktığını dile getirdi.

Konuyla ilgili ikili tarafından henüz bir açıklama yapılmadı fakat Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’de yer alacak iddiası sosyal medyayı salladı.