Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılmaz Erdoğan, mizah yeteneğini bakın kimden almış

Yılmaz Erdoğan, mizah yeteneğini bakın kimden almış

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan ve Mustafa Erdoğan kardeşler, bayram sohbeti için NTV’de sunucu Buket Aydın’ın sorularını yanıtladı. Organize İşler filmiyle ilgili müjde veren Yılmaz Erdoğan, yoğun şekilde yazmaya devam ettiğini anlattı.

Mizah yeteneklerini babalarından aldığını söyleyen Mustafa Erdoğan, “Mizahı benim üzerimde genellikle fırça atmak için kullandı. Ortaokulda bir zayıfım olurdu hep. Yıllarca bunun şakasını yaptı. Birine mizahla takıldığı zaman ‘Keşke fırça atsa’ dersin. O kadar ağır bir mizahı vardır” dedi. Kurucusu olduğu ‘Anadolu Ateşi’ ile dünyayı dolaşan ve milyonlara ulaşan Mustafa Erdoğan, çocuklara eğitim veren Kıvılcım Okulları için, “10 tane okulumuz var, 17’ye çıkacak. Bu okullardan yetişen çok yetenekli çocuklar var. Yanlış hatırlamıyorsam 2 bin 400 civarında şu anda öğrencimiz var. Bu sayı önümüzdeki yıl 5 bini geçecek” diye konuştu.

Taslak çıkıyor

Yılmaz Erdoğan fenomen olan ‘Organize İşler’in devam filmi için, “Yoğun bir şekilde yazmaya başladım. Üstüne 2 – 3 senedir çalışıyorum. 1.5 aya kadar ilk taslak çıkar. Eylül, ekim ve kasım aylarında da çekeriz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.