Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılmaz Erdoğan Tatlım Tatlım’ı kitap yaptı

Yılmaz Erdoğan Tatlım Tatlım’ı kitap yaptı

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan Tatlım Tatlım’ı Kitap Oluyor

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılarak yönetilen Tatlım Tatlım adlı hikaye, kitap olarak piyasaya sunulacak.

Konu ile ilgili yapılan son açıklamalarda İnkilap Kitapevi ile anlaşmanın sağlandığı ve 25 Nisan’dan itibaren yeni kitabın piyasada yer alacağı belirtildi. Uzun zamandan beri sinema dünyasının en çok konuşulan filmlerinden birisi olmayı başaran Tatlım Tatlım, özel hikayesiyle dikkat çekmişti. Çiftlerin ilişkisinin konu edinildiği film, özellikle gösterime girdiği ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı.

Aşka Dair Her Şey Bu Kitapta Olacak

İlişkiler, tartışmalar, aşk kavgaları ve her şeye rağmen sevginin galip geldiği bir hikâyenin anlatıldığı kitap, raflardaki yerini alacak. Yapılan açıklamalarda Tatlım tatlım filminin yanı sıra yine Yılmaz Erdoğan Haybeden Gerçeküstü konuşmalar başlığı ile yayınladığı içerikler de yeni kitapta yer alacak Özellikle Yılmaz Erdoğan’ı seven ve eserlerine ilgi gösteren kişilerin romandan büyük bir keyif alması bekleniyor. Roman, film ve diyalogları içerecek olsa da farklı sürprizler ile içerikte değişik bir anlatıma gidilecek.

25 Nisan Sonrasında Raflarda

25 Nisan’dan itibaren satışa çıkarılacak olan kitabın ne kadar satacağı da yapılan bu açıklamalar sonrasında oldukça merak edilmeye başlandı. Yılmaz Erdoğan tarafından bugüne kadar piyasaya sürülen film, dizi ve farklı projelerin her biri izleyenler tarafından ilgiyle takip edilirken şimdi tüm bu içeriklerin kitabı dönüştürülmüş olması, aynı zamanda kişilere Yılmaz Erdoğan’ın farklı bir platform üzerinden ulaşmasını sağlayacak.