Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılmaz Erdoğan, yepyeni şakalarla sahnede!

Yılmaz Erdoğan, yepyeni şakalarla sahnede!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan Münaşaka ile geliyor!
‘Vizontele’den itibaren yaptığı sinema filmlerinde yazdığı replikler dillere pelesenk olan Yılmaz Erdoğan, şimdi yepyeni şakaları ile yeniden sahnede!

Hem yıllarca kapalı gişe oynayan tiyatro oyunlarında, hem de Türk sineması’nda yeni ber devri başlatan ‘Vizontele’den itibaren yaptığı sinema filmlerinde yazdığı replikler dillere pelesenk olan Yılmaz Erdoğan, şimdi yepyeni şakaları ile yeniden sahnede! Tiyatro sahnesine uzun bir ara veren Yılmaz Erdoğan, geçen yıl başladığı “Münaşaka” gösterisiye 11 Ağustos akşamı Harbiye Açıkhava’da sahnede olacak!

Yılmaz Erdoğan gösterisinde, tiyaro sahnesine verdiği aradan bu yana hem Dünya’da olup biteni, hem kendi anılarını seyircilerin kahkahalarla eşlik ettiği hikayelerle anlatıyor. Monice Belluci ve Russel Crowe ile çektiği filmlerin setlerinden anılara, Twitter, İnstagram, Facebook anıları eşlik ediyor. Yılmaz Erdoğan, 90’lı ve 2000’li yıllarda kapalı gişe oynayan tiyatro oyunlarıyla defalarca yaptığı gibi, bu gösterisiyle de yine ülkenin açıkhava tiyatrolarına kahkahayı götürecek. İşte turne takvimi:
11 Ağustos Cuma İstanbul Harbiye Açıkhava
15 Ağustos Salı Ayvalık Amfi Tiyatro
16 Ağustos Çarşamba Altınoluk Amfi Tiyatro
18 Ağustos Cuma Çeşme açıkhava tiyatrosu
26 Ağustos Cumartesi Bodrum Antik Tiyatro
27 Ağustos Pazar Marmaris Anfi Tiyatro