Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yunus Günce, Survivor ile ilgili bir itirafta bulundu

Yunus Günce, Survivor ile ilgili bir itirafta bulundu

tarafından ker_def

yunus-gunce-den-survivor-itirafi--9108765

Yunus Günçe’den Survivor itirafı!
‘Survivor 2016’ yarışmasına damgasını vuran Yunus Günçe, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Survivor süreci hakkında açıklamalar yaptı. Soyadıyla ilgili hassasiyetine değinen ünlü isim, “Doğrusu Günçe’dir ve güzeldir. Günçe ‘küçük güneş’ demek. Bana ilham veren, bana güç veren bir şey soyadım. Soyadımdan da başka bir şeyim olmadığı için bu konuda hassasım” dedi.

Yunus Günçe, Ferit Ömeroğlu’nun sunduğu ‘Gençlik Odası TV’nin konuk oldu. “Survivor’a tam anlamıyla popüler olmak için gittim” diyen ünlü sunucunun açıklamaları şöyle:

-Birçok alandaki yeteneklerinizden hangisini başarı konusunda daha ön plana atıyorsunuz?
Ben çok amaçlı bir insanım. Bir işe saplanıp kalmanın çok gerekli olmadığını düşünüyorum. Yapabildiğim şeyleri sonuna kadar yapmaya çalışıyorum. İyi yapamadığım şeylerden de uzak duruyorum. O yüzden mesela yıllardır denize girmiyorum. Ben yüzemiyorum çünkü. Teknik olarak çok çirkinleşiyorum suyun içinde. İyi yüzemiyorum. Karada daha iyi olduğumu düşünüyorum. En son Survivor’da girmek zorunda kaldım. Ama onda da yüzmüyorum hiç. İyi yapamadığım için hiç yapmamayı tercih ediyorum. Dj’lik mesela iyi yaptığımı düşündüğüm bir şey. Oyunculuk keza öyle. Sahneye çıkıyorum. Ben zaten aslen kategori olarak -eğer bir şeyi seçeceksek ben bir eğlendiriciyim. Kendimi böyle tanımlıyorum. Erkek sunucuyum ben. Kategorim benim bu ve bu işte de baya iyi olduğumu düşünüyorum. Sunucu derken de kağıttan okuyan adamdan bahsetmiyorum. Faktör olan, lokomotif olan adamdan bahsediyorum. Ve o adam olduğumu düşünüyorum.