Ana sayfa Dizi Haberleri Yüz Yüze dizisine sayılı günler kala yeni bir tanıtım yayınlandı…

Yüz Yüze dizisine sayılı günler kala yeni bir tanıtım yayınlandı…

tarafından zk zk

Show TV’de ekrana gelecek olan; yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze”nin yayın tarihi belli oldu.

19 Ekim Perşembe günü Show TV’de izleyiciyle buluşacak olan Yüz Yüze iddialı tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Şehrin siluetine bakıp mızıka çalan Cihangir’in babasının suçsuz olduğunu öğrendiği ve onu aklamak için çete üyeleriyle birlikte yemin ettiği tanıtım dizinin heyecan dolu hikayesiyle ilgili ipucu verdi. 19 Ekim Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Yüz Yüze vurucu tanıtımlarıyla ses getirmeye devam edecek!

Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın başrol oynadığı, Show TV’nin iddialı projesi “Yüz Yüze”de Sokullu ve Kobal’a; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner Alıcı, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Dinçel, Kağan Uluca,Celal Öztürk, Kirkor Dinçkayıkçı, Fikret Urucu ve Arda Görgen gibi isimler eşlik ediyor.

“Yüz Yüze” 19 Ekim Perşembe saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!