Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda 49. bölüm özeti (Tanver, Zoya’yı öldürmeye çalışıyor)

Zor Sevda 49. bölüm özeti (Tanver, Zoya’yı öldürmeye çalışıyor)

tarafından zk zk

Zor Sevda 49. bölüm özeti (Tanver, Zoya'yı öldürmeye çalışıyor) 7

Bu arada arabalar Ayan’ın önünü keser ve Vikram gelip Hümeyra’ya ‘Rajni’ diye seslenir. Ayan, Vikram’ı döver. Vikram’ın adamları da kavgaya karışır ama Ayan bir hışımla hepsini pataklar. arabalarına binip kaçarlar. Zoya’nın olduğu hastaneye giderler. Tanver, Zoya’yı zehirlemek için bir iğne hazırlamaktadır. Çok az vakti vardır. Tanver ise Zoya öldükten sonra onu nasıl yok edeceğini düşünmektedir. Zoya’ya yavaş yavaş zehiri vermeye başlar. O sırada Zoya bir tepside bıçak görür. Bir şekilde bıçağı almayı başarır ve onu bağladıkları ipi kesmeye çalışır.

Bu arada Ayan ve Hümeyra telaşla bir düğün töreni olan yere gelirler. Ayan, Hümeyra’nın güvende olmasını sağlamaya çalışırken, bir yandan da kendisi gelene kadar hiç bir yere gitmemesini tembihler. Zoya ise bu sırada iplerini kesmeyi başarmış ve hastaneden kaçmanın yolunu bulmaya çalışıyordur.
Zoya düğünün olduğu yere gelmiştir ve adamlardan kurtulmak için evli çiftlerden birinin gelmediği boş yere oturmuştur. Aynı şekilde Ayan da karşısına geçmiştir. Yüzlerinde örtü olduğu için birbirlerini göremezler. Bir şekilde Ayan ve Zoya bu karışıklıkta farkında bile olmadan evlenirler.