Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda dizisi 18. bölümde Zoya sırları açığa çıkartıyor

Zor Sevda dizisi 18. bölümde Zoya sırları açığa çıkartıyor

tarafından ker_def

Zor Sevda 18. Bölüm Fragman Ve Özet 24 Mayıs Çarşamba

Zoya sırları açığa çıkarmanın bir yolunu buluyor. Dilşat’ı öldürmeye çalışan kişi ile ilgili bilgiler toplamak istiyordur. Asad’a bütün olanları anlatmak için yola koyulur. Bu sırada bir de üniforma diker. Asad’a bu işi birlikte yapmaları gerektiğini söyler. Elindeki iğneleri de orada düşüren Zoya her şeyi planlamıştır. Asad ise tüm bu olanları nasıl tepki vereceğini bilememektedir. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandığı anda konumuzdan takip edebilirsiniz.

Ayan ise o sırada bir anahtar arıyordur. Badibi ona yardım eder. Anahtarın saklı olduğu yeri bildiğini düşünür. Havuzun yanına giden ikili sıkı bir çalışmaya girer. Ayan kendini havuzda bulur. Çok sürmeden anahtarı olduğu yerden çıkarır. O sırada Badibi oraya birilerinin geldiğini anlar. Hemen Ayan’a anahtarı güzel bir yerde muhafaza etmesini söyler ve Ayan orayı terk eder. Razia’nın oraya gelmesiyle adeta bir felaket yaşanır. Razia Badibi’yi havuza atar. Ayan olanları duyar ve hemen havuzun yanına gelir Badibi’yi çıkarır.

Badibi çok ıslak görünüyordur. Ona bunu Razia’nın yaptığını söyler ama Razia’yı gören kimse yoktur. Aksine yatağında olduğunu savunur Mamu. Razia’nın tekrar havuza gelmesiyle ortalık iyice karışır. Badibi anahtarın bulunmasından dolayı ümitlidir. Razia her zamanki gibi bütün olanları planlamıştır. Bu yüzden anahtarı ne kadar deneseler de onun olmadığı ortaya çıkmıştır. Anahtar başkasına aittir. Badibi’ye.. Herkes onun yalancı olduğunu düşünür. Mamu da yardım alması gerektiğini söyler. Etrafındakiler Badibi’nin doğru düşünemediği fikrine kapılmışlardır.

Badibi Razia’ya karşı çok öfkelidir. Onun yanına gidip bu olanları ortaya çıkaracağını söyler. Ama Razia ona küçümser bir tavırla bakar ve yakında ondan kurtulacağını söyler. Badibi’nin Nikhat’ın yanına gitmesi gerekir. Razia hala kafasında yeni planlarını kuruyordur. Badibi’den nasıl yakın zamanda kurtulacağını düşünmeye başlar. Artık onu etrafında görmek istemiyordur ve bunun için elinden geleni yapacaktır.

Zoya yeni haberler alır. Dilşat’ın ölümünden sorumlu tuttukları kişinin ölüm haberini duyar. Asad da bunu öğrenmiştir. İkisi de şok olmuş durumdadır. Asad iyice ümitsizliğe kapılmıştır. Bu sırada Dilşat da olanların hepsinden haberdar olmuştur. Zoya evden uzaklaşmak istediğinde biri fark etmiştir. Hemen arkasına takılarak kim olduğunu öğrenmek istemiştir. Takip ettiği kişi bir yere girince Zoya da boş durmaz ve arkasından gider. Ama tahmin etmediği bir yere gelmiştir. Adam Mamu’nun evine gelmiştir. Sonrasında bir çok telefon görüşmesine şahit olan Zoya artık herkesin ne yapmak istediğini az çok anlamıştır. Bu işte herkesin parmağı vardır. Ve bütün olayları çözmesi gerekmektedir.

Bu sırada içinde ne olduğunu merak ettiği bir paketi taşıyan Zoya bir sakarlık yapıyor. Aynı anda Badibi de oradan elinde paketlerle gelince çarpışıyorlar ve her şey mahvoluyor. Bütün paketler birbirine giriyor. Bu sırada Razia da Raghu ile konuşuyor. Zoya her şeyi duyuyor. Birinin onları dinlediğini anlayan Razia etrafa bakınıyor. Ama Zoya yakalanmıyor. Bu arada Razia’nın planları da istediği gibi gitmiyor. Onun için her şey karmakarışık bir hal alıyor.

Bu sırada Razia hemen Badibi’nin odasına giderek istediği şeyi almak için uğraşır. Birlikte biraz konuştuktan sonra Razia onu soru yağmuruna tutar. Badibi ise henüz hiçbir şey bilmiyordur. Ama tesadüf eseri her şeyi öğrenir bütün belgeleri bulur ve onları hemen Raşit’e ulaştırır. Raşit’in görükleri karşısında dili tutulur. Ama Razia orada bitiverir bir anda. Her şeyi Raşit’in elinden aldıktan sonra onu bu işe karışmaması konusunda uyarır. Bütün sırlar artık ortaya çıkıyordur ve kimin masum kimin suçlu olduğu anlaşılıyordur.