Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda dizisinin 27. bölümünde nişan vardı!

Zor Sevda dizisinin 27. bölümünde nişan vardı!

tarafından ker_def

Zor Sevda dizisinin ciddi bir hayran kitlesi var. Fanları dizinin her bölümünü dikkatle takip ediyor. Zor Sevda 27. yeni bölümünde Zoya ile Asaf nişanlanacak! İşte bu durum izleyicilerin beklentilerini karşılayan bir durum. Peki Zor Sevda 27. yeni bölümde başka neler yaşanacak?

Zor Sevda 27. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda’nın yeni bölümüne Asaf ie Zoya’nın nişanı damga vuracak. Diğer yandan Zoya’nın kuyusunu kazmaya çalışan biri vardır, peki başarılı olabilecek mi? Zor Sevda bugün ekranlarda olacak…

Zor Sevda 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicilerini heyecanlandırdı. Zor Sevda’nın yeni bölümünde Zoya büyük tehlikede, ölümle burun burunayken Asaf onu bu durumdan kurtarabilecek mi? Raziye tarafından suçlanan Dilşad bu durumu lehine çevirebilecek mi? Tüm merak edilen gelişmeler bugün Zor Sevda’da izlenebilecek.

ASAF ZOYA’NIN GİTMESİNE ENGEL OLUR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde Hümeyra’nın zehirlenmesinden Zoya’yı sorumlu tutan Asaf, tüm bağları koparır. Raziye ise bu durumu Dilşad’ın üstüne yıkmaya çalışır.

Zoya iki kardeşin arasını düzeltmek isterken başına iş açar. Tenvir’in yaptığı planın kurbanı olan Zoya, Asaf’ın sırt çevirmesi ile yıkılır. Zoya’ya söylediği sözlerden pişman olan Asaf, hava limanında onun gitmesine engel olur. Yanında götürdüğü yüzükle hem Zoya’yı hem de vize memurlarını ikna eder. Dilşad ikisinin sürekli kavga etseler de birbirlerine karşı boş olmadığının farkındadır. Raziye’nin dolduruşuna gelen Şirin, Dilşad’a ağır sözler söyler. Bu kez alttan almayan Dilşad, son sözü söyler.