Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda Özeti 29. Bölüm Özeti (8 Haziran – Asad ve Zoya Nişanlanıyor)

Zor Sevda Özeti 29. Bölüm Özeti (8 Haziran – Asad ve Zoya Nişanlanıyor)

tarafından zk zk

tatlibela3

Zor Sevda geçen bölümünde Şirin’in sözlerinden sonra Dilşat Asad ile Zoya’nın on gün içinde evlenmelerini istemişti. Tanver ise Asad ile evlenme hayalleri yaparken bu karardan sonra yıkılmış ve hain planlarını düşünmeye başlamıştı.

Razia odasında Badibi’ye ne yapacağını hesap etmekte ve sinirle etrafında dolaşmakta. Elindeki yastığı sinirle yere fırlattığında Hümeyra içeri giriyor. Hümeyra ile bir müddet konuştuktan sonra Hümeyra dışarı çıkarken Badibi içeri giriyor. Badibi Hümeyra tarafından on gün içinde evden atılacağını söylüyor. Razia yarı şaşkın yarı, yarı alaycı…

Badibi bir bardak suya ilaç hazırlıyor ve tuvalete gidiyor. Razia bunu fırsat bilip ilacın dozunu iyice yükseltip yeniden karışım hazırlıyor. Badibi ilacı içiyor ve mide bulantısı ile baş ağrısından yatıyor. Razia sabah kalktığında Badibi’den sonsuza kadar kurtulduğunu düşünerek mutlu oluyor. Ancak Badibi yatağın yanında oturuyor. Razia korkuyla yatağından fırlıyor. Badibi hazırladığı ilacı içmediğini anlatıyor. Razia’nın yavaş yavaş öleceğini ve ona ilk tokatı da Hümeyra’nın atacağını söylüyor.