Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, yeni sezonda bakın hangi kanalda olacak?

Zuhal Topal, yeni sezonda bakın hangi kanalda olacak?

tarafından ker_def

zuhal-topal-

Bu beklentili dönemin içerisinde yer alan yapımlar arasında ise izdivaç programları tabiki yer alıyor. Onlar kanallarının demirbaşı, en önemli reyting kapısı olarak bulundukları için duygu sömürüsüne ve tiyatrolarına mübarek Ramazan ayında da devam ediyorlar. Sonuç olarak bu yapımların da yavaş yavaş sezon finali yaparak ara vereceğini ve birkaç ay da olsa kafa dinleyeceğimizi mutlulukla söylemek istiyorum.

Ancak bu mutlu haberler arasında bir de transfer bombasının haberi geldi. Sezonun en çok konuşulan izdivaç programcısı Zuhal Topal’ın sunduğu Zuhal Topal’la isimli program yeni sezonda başka bir kanalda yayına devam edecek gibi duruyor.

esraerol

 

Geçtiğimiz sezon Esra Erol’un ATV’ye geçmesi ile izdivaç programcısı olarak Zuhal Topal’ı getiren ve sezon boyunca kendisinden çokça faydalanan Fox, bu madeni de elinden kaçırmak üzere. Posta gazetesindeki köşesinde televizyon dünyasından haber veren Mesut Yar, bu konu ile ilgili ilk duyumu aktaran kişi oldu.

Yıl içerisinde programında yaşanan ilginçliklerle, hem Esra Erol hem de Seda Sayan ile yaşadığı laf dalaşları ile, bir de ekranlara kazandırdığı ”trollerle” adından söz ettiren Zuhal Topal’ın programı büyük bir sürpriz olmaz ise gelecek sezon Star ekranlarında yayınlanacak.