Ana sayfa Kadın Haberleri Zuhal Topal’da Ezgi ve Serkan arasında yaşanan kıskançlık krizi damgasını vurdu

Zuhal Topal’da Ezgi ve Serkan arasında yaşanan kıskançlık krizi damgasını vurdu

tarafından ker_def

Ezgi ve Serkan arasında kıskançlık krizi!
Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan Zuhal Topal ’la programına Ezgi ve Serkan arasında yaşanan kıskançlık krizi damgasını vurdu.

Geçtiğimiz gün Zuhal Topal’la locasının beğenilen gelin adaylarından Ezgi, canlı yayında Serkan’a aşkını ilan etmişti. Serkan’dan da “Kalp kalbe karşı” cevabını vermişti.

Ezgi ve Serkan, bugün canlı yayındaydılar. Ezgi, stüdyoya girdiğinde yüzü asıktı. Zuhal Topal, “Yüzleriniz gülmüyor. Neler olduğunu konuşacağız, ama güzel bir VTR’niz var, önce onu izleyelim sonra konuşalım” dedi. Serkan ve Ezgi’nin, Sabah saatlerinde yaptıkları orman yürüyüşünden güzel görüntüler ekrana geldi.

Ünlü sunucu, “Bir VTR’deki görüntülerinize bakıyorum, bir de bu halinize” yorumunda bulundu. Serkan; “Bende bir değişiklik yok. Ben aynıyım” cevabını verdi. Ezgi ise “Biz içerde Serkan’la oturuyorduk. Sibel ismindeki bayan stüdyoya geldi ve Serkan’a olan duygularını anlattı. İçeride Serkan, gülümseyerek izledi. ‘Ben çıkıp gerekli açıklamayı yaparım’ demedi. Ben söyledim, ben kıskanç bir insanım. Sinirlerim bozuldu” dedi. Ezgi’nin tepkisine sinirlenen Serkan, “Ben biraz da kıskandırmak için tepki vermedim, ama Ezgi’nin bu aşırı tepkisinin karşısında şunu sormak istiyorum. Dün biz canlı yayındayken bir arkadaş çıktı, sana olan duygularını açıkladı. Neden o zaman o arkadaşa şimdi benden beklediğin tepkiyi vermedin?” ifadelerini kullandı.

Ezgi, “Ben dün söylemem gereken şeyleri söyledim. Benim sana duygum olsaydı ilk geldiğinde kabul ederdim. ‘Şimdi çıkıp böyle bir açıklama yapman çok saçma oldu’ dedim. Çok istiyorsan, ben kalkayım o hanım gelsin buraya otursun” diyerek, tepkisini sürdürdü. Loca adayları ve stüdyodaki seyirciler, “Bu ne kıskançlık böyle?” diyerek, Ezgi’yi eleştirdiler. Eleştiriler karşısında da susmayan Ezgi’ye sinirlenen Serkan, “Ben locaya oturmak istiyorum” dedi. Ezgi de stüdyoyu terk etti.

Ezgi’nin dışarı çıkmasını ardından Sibel, yeniden stüdyoya geldi. Zuhal Topal, Serkan’a, “Buraya gelmek ister misin?” diye sordu. Serkan, “Zuhal Hanım, ben şu anda oraya size olan saygımdan gelirim. Kimse yanlış anlamasın” karşılığını verdi. Serkan’a karşı duygularının çok yoğun olduğunu belirten Sibel, “Benim gözlerime bakman yeterli. Bana bir şans verirsen, pişman olmayacaksın” şeklinde konuştu. “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum” diyen Serkan, “Duygularının olduğunu hissediyorum, ama bu durumda ne dememi bekliyorsun?” dedi. Sibel’in “Çaya çıkabiliriz” sözleri üzerine Serkan, “Gerçekten her şey çok üst üste geldi” diyerek cevabını açıklamadı.