Ana sayfa Kadın Haberleri Zuhal Topal’ın programında Esin’in gözyaşları

Zuhal Topal’ın programında Esin’in gözyaşları

tarafından ker_def

Serkan ayrıldı, Esin gözyaşlarına boğuldu
Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında Serkan ile Esin ayrılık kararı aldı.

Geçtiğimiz gün aralarında yaşanan gerginliğin ardından Serkan ile Esin, dün canlı yayına açıktılar. Damat adayı Serkan, “Locaya oturmak üzere buraya geldim” derdi. Esin ise aralarında yaşanan olayın iç yüzünü anlattı.

Serkan’ın kendisini çok sıktığını belirten Esin, “Kız arkadaşlarımla dışarıya çıkmak istedim. Serkan ısrarla izin vermedi, ben de haber vermeden çıktım. Bulunduğumuz ortamda bir erkek arkadaşımız da vardı. O erkek arkadaşımızla çektirdiğim normal bir fotoğraf Serkan’a gönderilmiş. Olayların bu noktaya gelmesinin nedeni bu” ifadelerini kullandı.

Esin’e cevap veren Serkan, “Ben o kız arkadaşlarını tasvip etmediğim için gitmesini istemedim. Esin’i, onlardan zarar göreceği konusunda uyardım. Dinlemedi, bana yalan söyleyerek gitti. Giderken, bunların olacağını düşünmen gerekirdi. Bana yalan söyledi. Güvenimi kırdı. Bu ilişki bitti. Ben locaya oturmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Esin’in özür dilemesi karşısında dahi geri adım atmayan Serkan, locaya oturdu. Gözyaşlarına boğulan Esin’i, sunucu Zuhal Topal teselli etti.

Zuhal Topal’ın, “Sen şimdi locaya oturup talip mi göreceksin? Bu durumu hiç doğru bulmuyorum” sözleri üzerine Serkan sessiz kaldı.