Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’ın programında Naz ile Ali son kez yüzleşti

Zuhal Topal’ın programında Naz ile Ali son kez yüzleşti

tarafından ker_def

Naz ve Ali son kez yüzleşti! Olanlar oldu…

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) Naz ve Ali’nin son kez yüzleşmesi damga vurdu.

Locanın beğenilen gelin adaylarından Naz, bugün canlı yayında söz istedi: “Zuhal Abla, ben artık programa katılmak istemiyorum. Bugün son defa Ali ile konuşmak istiyorum” dedi.

Ali, talipleriyle görüşürken mutsuz oluyorum
Zuhal Topal, Ali ve Naz’ı sarı koltuklara davet etti. Naz; “Dün yine sinirlendim. Ali’nin bana aldığı küpeleri ona fırlattım, özür diliyorum. Ben artık locada oturmak istemiyorum. Ali, talipleriyle görüşürken mutsuz oluyorum” dedi. Naz’ın özür dilemesini beklemediğini söyleyen Ali; “Bazı şeyleri bana sinirlendiği için yaptığının farkındayım” dedi. Naz: “Ben gideyim, belki senin de mutlu olabileceğin birileri çıkar. Böyle olmuyor, en iyisi benim gitmem. Arkadaşlarıma veda ederek ayrılmak istedim” dedi.

Bir daha dönmeyecek misin?
Zuhal Topal, Naz’a; “Bir adaya da gelemiyorsunuz, ayrı da olamıyorsunuz. Ben de sana hak veriyorum” dedi ve Ali’ye, ne düşündüğünü sordu. Ali, Naz’a; “Bir daha dönmeyecek misin?” dedi. Naz; “Hayır dönmeyeceğim. Sen de benim gitmemi istiyordun; artık gidiyorum” derken, gözyaşlarını tutamadı.

Romantik kavuşma
Ali, Naz’ın gözyaşlarına dayanamadı. Yanına gidip Naz’ın, gözyaşlarını sildi. Ali; “Daha dün, ondan önceki gün bana neler söyledi. Şimdi gözyaşı döküyor. Naz’ın, beni bu kadar sevdiğini tahmin etmiyordum. Gitmene sebep ben miyim?” diye Naz’a sordu? Naz da; “Evet” dedi. Ali, stüdyodan ayrılmak için ayağa kalkan Naz’ı kolundan tuttu; “Gitme” dedi. İkili sarıldılar.

Bu sırada programın bitmesine dakikalar kalmıştı. Zuhal Topal; “Buna ihtiyaçları var” diyerek, tüm stüdyoyu boşalttı. Stüdyoda kameramanlar ile Ali ve Naz’ı baş başa bıraktı