Ana sayfa Kadın Haberleri Zuhal Topal’la 1 Haziran Hanife ve Serkan karşı karşıya gelince neler oldu?

Zuhal Topal’la 1 Haziran Hanife ve Serkan karşı karşıya gelince neler oldu?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la 1 Haziran Canlı Yayın, Hanife ve Serkan Karşı Karşıya

Star Tv’nin sevilen evlilik programı Zuhal Topal’la 1 Haziran Canlı Yayın ile bugün ekranlara geldi. Daha önce görüşmeler yapan ve ayrılan Hanife ile Serkan bugün bir kez daha karşı karşıya gelecek ve yüzleşecek. Hanife, Serkan’a Evet diyecek mi? İki kadın arasında kalan Özgür, diş hekimi talibi ile yoluna devam edecek mi?

Zuhal Topal’la 1 Haziran Canlı Yayında merak edilen ve ilgi ile takip edilen çiftlerden biri de Ali ve Nurlana. Naz için programa katılan, birkaç defa Naz’la ayrılıp barışan Ali, son olarak ilk aşkı Nurlana’ye çağrıda bulunan Ali, mutluluğu ilk aşkında buldu. Ali ile Nurlana, ilişkilerini yeniden toparlayabilmek ve yeniden bir şeylere başlayabilmek için adım atıyor. Peki, Nurlana ve Ali ne karar verecek?

ÖZGÜR İKİ KADININ ARASINDA
Özgür, kendisine talip gelen diş hekimi Ceren’le olan görüşmesinde Ceren’in arkadaşının da kendisine aşık olduğunu açıklaması ile iki arada kaldı. Ceren, arkadaşı ile konuşacağını söylerken, Özgür ise böyle bir durumun içinde kalmaktan rahatsız olduğunu dile getirdi. Çift daha sonra konuşmak için dışarıya çıktı.

NURLANA ALİ’DEN EVLİLİK TEKLİFİ Mİ BEKLİYOR?
Zuhal Topal’la 1 Haziran Canlı Yayında Ali, yine ilk aşkı Nurlana’yı ikna etmek için elinden geleni yaptı. Ama Nurlana bir türlü ikna olmadı. Nurlana’nın Ali’den beklediği söz ne? Nurlana bir an önce Ali’den evlilik teklifi mi bekliyor?

HANİFE VE SERKAN YÜZLEŞMESİ
Zuhal Topal’la 1 Haziran Canlı Yayında Hanife ve Serkan yeniden karşı karşıya. Hanife ve Serkan ne karar verecek? Hanife, Serkan’a bir şans daha verecek mi?