Ana sayfa Kadın Haberleri Zuhal Topal’la 5 Haziran Canlı Yayında Neler Oldu?

Zuhal Topal’la 5 Haziran Canlı Yayında Neler Oldu?

tarafından ker_def

Son dönemin fenomeni haline gelen Hanife’nin de yer aldığı Star TV’de Zuhal Topal’la programının 5 Haziran günü ekrana gelen canlı yayınında yine ilginç olaylar yaşandı.

işte programda yaşananlar:

Hafta içi her gün yayınlanan ve reyting rekorları kıran evlilik programında bugün yine ilginç anlar yaşandı. Yaşlı çiftin kına gecelerinin yapıldığı canlı yayında programın yeni fenomen gelin adayı Huriye, talibi ile yola devam kararı aldı. Bunun dışında canlı yayında Ali ve Nurlana ilişkisi ile Hanife ve Serkan ilişkisi değerlendirildi. Uğur’dan da sürpriz bir açıklama geldi. İşte Zuhal Topal’la 5 Haziran Canlı Yayında yaşananlar…

Zuhal Topal’la 5 Haziran Canlı Yayında neler oldu herkes tarafından merak ediliyordu. Bugün çok ilginç karşılaştırmaların yanı sıra bir de Uğur’dan Naz itirafı geldi. İlk olarak programa Naz’a talip olarak gelen Uğur bugün, Naz ile olan görüşmesinde yarım kalan bir şeyler olduğunu düşündüğünü ve bu nedenle Naz ile bir kez daha görüşme istediğini söyledi. Naz da Uğur’un bu isteğini kabul etti ve ikili görüşme için dışarıya çıktı.

ALİ VE NURLANA ARASINDA FOTOĞRAF KRİZİ
Ali ve Nurlana çifti arasında ise fotoğraf krizi çıktı. Nurlana, Ali’den izinsiz sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaşınca tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Ali, Nurlana’nın kendisine paylaşmayacağım diyerek yalan söylediğini iddia etti. Bu sırada Naz stüdyoya geldi ve çifte bir şeyler söyledi. Daha sonra da Uğur’la birlikte stüdyodan ayrıldı.

HANİFE YATAKLARA DDÜŞTÜ
Hanife ve Serkan cephesinde ise sular durulmak bilmiyor. Hanife, İzmir’e gitti ve bir video çekerek Serkan’la olamayacaklarını söyledi. Serkan ise Hanife’nin hiç büyütülmeyecek bir olayı büyüttüğünü ve kaçmak için bahane aradığını söyledi. Hanife yeniden gelecek mi henüz bilinmiyor.