Ana sayfa Güncel Haberler 1 Nisan 2019 Pazartesi Fatih Portakal ile FOX Ana Haber İzle

1 Nisan 2019 Pazartesi Fatih Portakal ile FOX Ana Haber İzle

tarafından ker_def

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 1 Nisan 2019 Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yapılan bültende Fatih Portakal, bir gece önce sabaha kadar süren yayının yorgunluğunu taşıyordu. Seçim sonuçları ve İstanbul’daki gelişmeleri izleyicilerle paylaşan Fatih Portakal, farklı yorumlarıyla yine dikkat çekti. 1 Nisan Pazartesi günü yayınlanan bültenin tamamını videodan izleyebilirsiniz.

TSK VE MİT OPERASYONUNDA KANDİL’E BOMBA YAĞDI. TERÖRİSTBAŞI RIZA ALTUN’UN ARALARINDA OLDUĞU TERÖRİSTLER VURULDU… SON DURUM NASIL?

TRUMP SURİYE TOPRAĞI OLAN GOLAN TEPELERİ’NDEKİ İSRAİL İŞGALİNİ MEŞRULAŞTIRDI.. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TRUMP’A NASIL TEPKİ GÖSTERDİ?

CHP’Lİ ENGİN ALTAY’IN SÖZLERİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI… SAVCILIK NEDEN SORUŞTURMA BAŞLATTI?

DÜZCE’DE CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI BİRBİRİNE GİRDİ.. ÇİVİ ÇAKMA POLEMİĞİNDE SON DURUM…

GEÇEN YIL DANA ETİ YÜZDE 5 KOYUN ETİ YÜZDE 14,5 ZAMLANDI.. MARKETTEKİ UCUZ ET NEDEN ÇARE OLMADI?

İŞSİZLİK ORANI REKOR KIRDI, İŞKUR HANGİ RAKAMLARLA ÖVÜNDÜ?

Günün en sıcak ve çarpıcı gelişmelerini bulabileceğiniz; güvenilir, tarafsız ve kaliteli haberin adresi FOX Ana Haber; deneyimli gazeteci Fatih Portakal’ın sunumuyla izleyicileriyle buluşuyor. Sıradanlaşmış bültenlerden çok daha farklı, interaktif bir sunum ile izleyiciye aktarılan FOX Ana Haber, hafta içi her gün 19.00’da FOX’ta!