Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 11 Yıllık Survivor Tarihinin En Büyük Kapışmalarını İzleyin

11 Yıllık Survivor Tarihinin En Büyük Kapışmalarını İzleyin

tarafından ker_def

İşte 11 yıllık Survivor tarihine damga vuran 10 kavga acuncom sitesinin youtube sayfasında yayınlandı. Videodan bu kapışmaları izleyebilirsiniz. Haberimizin devamında bu kapışmaların detaylarını bulabilirsiniz.

10 – FURKAN – ADEM
“Survivor 2017 Ünlüler – Gönüllüler” sezonu oldukça hararetli tartışmalara sahne oldu. O tartışmalardan biri Ünlüler Takımı’nda Adem ve Furkan arasında yaşandı.
Ünlüler benchinde takımdaki gruplaşmalar gündeme gelince, aynı takım içerisindeki karşı gruplardan olan Furkan ve Adem arasında sesler yükseldi.

9 – ESER WEST – FATİH
“Survivor 2017 Ünlüler – Gönüllüler” sezonundan Eser West ve Fatih’in arasında yaşananlar yer alıyor.
Eser West’in kenardan Sabriye’ye doğru bağırması, Fatih’i sinirlendirdi. Sabriye’nin aldığı sayı üzerine, Fatih,’in Eser West için “maymun” kelimesini kullanması oyun alanını karıştırdı. Fatih, önce Eser’in en iyi anlaştığı isim olan Erdi’yle daha sonra da Eser West’le burun buruna geldi.

8 – SERHAT AKIN – ESER WEST
“2017 Ünlüler – Gönüllüler”den Serhat Akın ve Eser West arasında geçen bir kavga 8 numarada yer alıyor.
Sedat’ın kötü bir şekilde düşmesi üzerine Eser West’in sergilediği tavra Serhat Akın oldukça sert bir tepki gösterdi. Eser West’in kendilerine İngilizce küfür ettiğini iddia eden Serhat Akın’ı, takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

7 – SERHAT AKIN – SABRİYE
“Survivor 2017 Ünlüler – Gönüllüler”de sesler Serhat Akın ve Sabriye arasında yükseldi. Konsey alanının sahne olduğu bu tartışma önce Adem ve Serhat Akın arasında başlasa da; olay Serhat Akın ve Sabriye arasında devam etti. Serhat Akın’ın Sabriye’yi, Adem’e ‘yalakalık’ yapmakla suçlaması üzerine kullanılan kelimeler sertleşti.
Sabriye’nin Serrhat Akın’a sarf ettiği argo bir sözcük sesleri fazaslıyla yükseltirken; Serhat Akın’ı kontrol etmekte hayli zorlandılar.

6 – SAHRA – BERNA
“Survivor 2014 Ünlüler – Gönüllüler” sezonunda Gönüllüler Takımı’nda yer alan Berna, Sahra, Turabi ve Yiğit arasında geçen konuşmada; Sahra’nın Berna ve Yiğit arasındaki samimiyete inanmaması ve Berna’nın kendisinin Turabi’yle olan samimiyetinden rahatsız olduğunu ima etmesi üzerine ikili arasında tansiyon yükseldi.
Berna, kendisini susturmak isteyen Sahra’ya fiziksel temasta bulununca, araya giren takım arkadaşları ikiliyi zor ayırdı.

5 – TANER – TEFİK
“Survivor 2011 Ünlüler – Gönüllüler” sezonundaTaner ve Tefik’in fiziksel şiddete varan kavgası 5. sırada yer alıyor.
Taner, takım arkadaşlarını adanın bölünmesi konusunda defalarca uyarınca, Tefik, Survivor tarihinin en hiperaktif ismi olarak akıllara kazınan Taner’i yanlarından uzaklaştırmak istedi. Bunu yaparken Taner’i itince ikili arasında tansiyon yükseldi. Bir türlü birbirlerinden ayrılmayan Taner ve Tefik’i takım arkadaşları bir hayli zor ayırdı.

4 – İLHAN MANSIZ – FATİH
“Survivor 2017 Ünlüler – Gönüllüler” sezonunda Ünlüler Takımı, karşı takımdan çok kendi aralarında tartışan taraf oldu.
Takımın kaptanı konumunda olan İlhan Mansız, Fatih’in oyunlardaki performansından memnun olmadığını ve daha çok konsantre olması gerektiğini söyleyince ikili arasında sesler yükseldi. İkili arasında söz düellosu olarak başlayan tartışma, neredeyse yumruk yumruğa bir kavgaya dönüştü ve oyun alanı bir anda karıştı.

3 – SEMİH – SERKAY – EFECAN – ZAFER
Survivor 2016’da Gönüllüler Takımı ile Semih arasında tansiyon bir gün bile düşmedi. Yoluna Gizem Kerimoğlu ile devam eden Semih, takım arkadaşları ile pek diyalog haline girmedi. Semih’in Efecan’la daha adaya giderken araçta başlayan düşmanlığı yıl boyunca devam etti.
Semih ve diğer gönüllüler arasındaki uçurumu büyüten büyük kavga Survivor 2016’nın ilk günlerinde yaşandı. Serkay’ın Semih’in iş bölümüne yardımcı olmadığını ima etmesi üzerine Semih barakayı İbrahim’le beraber yaptığını söyleyince; tartışma fiziksel şiddete varan bir kavgaya dönüştü.Takım arkadaşları İbrahim ve Serkay tarafından zor tutulan Zafer Survivor 2016’dan diskalifiye edildi.

2 – ADEM – TURABİ
Survivor 2018’in en şiddetli kavgaları kuşkusuz yıldızı barışmayan iki baskın karakter olan Adem ve Turabi arasında yaşandı.
Bu kavgalardan biri Turabi’nin kazandığı final sembolünü karşı takımdan Nagihan’a ithaf etmesi sonucunda yaşandı. Merve – Turabi polemiğine Adem’in dahil olması ve ardından Tuırabi ve Adem’in kendi spor geçmişlerini sert sözcüklerle kıyaslamaları 2018’in en şiddetli kavgalarından birine sahne oldu.

1 – PASCAL NOUMA – NİHAT DOĞAN
Survivor tarihinin en şiddetli kavgası..
Ebru Destan ve Pascal Nouma ile mücadele eden Nihat Doğan oyun sırasında karşı tarafı ‘kolay lokma’ olarak gördüğünü belirten sözler söyledi ve sonunda oyunun kazanarak ödülün sahibi oldu. Tam oyun bitti derken Pascal Nouma bir anda Nihat Doğan’ın üzerine koşunca prodüksiyon ekibi de dahil olmak üzere herkes Pascal’ı sakinleştirmeye çalıştı.
Ancak ne yazık ki olaylar bununla bitmedi. İkiliyi birbirinden ayıran prodüksiyon ekibine rağmen Pascal Nouma Nihat Doğan’ın üzerine saldırdı. Pascal Nouma yarışmadan diskalifiye edildi.