Ana sayfa Dizi Haberleri 12 yıl önce çekilen Aşk-ı Memnu’nun tekrarları, yaz dizilerinden fazla reyting alıyor!

12 yıl önce çekilen Aşk-ı Memnu’nun tekrarları, yaz dizilerinden fazla reyting alıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Efsane dizi Aşk-ı Memnu, Kanal D’de tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Bugüne kadar birçok kez tekrarı yayınlanan Aşk-ı Memnu, üzerinden yıllar geçmesine rağmen yeni sezon dizilerinin alamadığı reytinglere ulaşıyor.

Başrollerinde yer alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un çift olarak enerjisi asla unutulmayan Aşk-ı Memnu dizisi hafta içi her gün saat 16:15’te Kanal D’de yayınlanan tekrar bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Aşk-ı Memnu bugüne kadar birçok kez tekrar tekrar yayınlandı. Ancak her seferinde tekrar bölümler için hatrı sayılır reytingler elde etti. Hatta her seferinde final bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

Her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da tekrar bölümleriyle ekrana gelen Aşk-ı Memnu, reytinglerde ilk kez ekrana gelen yeni dizilerin yapamadığını yapıyor. Unutulmaz dizi bu sezon ekrana gelmeye başlayan bazı dizilerden daha yüksek reyting almayı başarıyor.

12 yıl önce çekilen Aşk-ı Memnu’nun tekrarları, yaz dizilerinden fazla reyting alıyor! 7

Bu yaz yeni diziler reytinglerden çok kötü puanlar alıyor. Eğlenceli hikayeleri ve dikkat çekici oyuncu kadrolarına rağmen yeni diziler çok düşük reyting puanlarıyla dikkat çekiyor. İlk kez bu yaz sezonunda böyle bir durum yaşanıyor. Reytingler o kadar düşük ki bu durum herkesin dikkatini çekmesine sebep oldu.

Bu arada Aşk-ı Memnu’nun Bihter ve Behlül’ü 12 yıl sonra yeni bir projede bir araya geliyor. OGM Pictures imzalı ve hikayesini Nuran Evren Şit’in yazdığı, New York’ta çekilecek olan film Netflix’te yayınlanacak. Filmin çekimlerine Şile’de başlandı.

Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi yayınlandığı dönem ekranda fırtınalar estirmişti. Ekranda bir çığır açan dizi olan Aşk-ı Memnu, hikayesi kadar oyunculukları, dizideki oyuncuların gösterişli kıyafetleri ile çok konuşulmuş, dizi tarihimizde adeta bir dönemi kapatıp yenisini açmıştı.