Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yağmur Tanrısevsin, Nurgül Yeşilçay’ın gerçekleştirdiği hayalin peşinde

Yağmur Tanrısevsin, Nurgül Yeşilçay’ın gerçekleştirdiği hayalin peşinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, seramik bölümü mezunu ve ileride kendi sergisini açmak konusunda da hevesli… Nurgül Yeşilçay’ın kadın üzerine tasarladığı resim sergisi Avrat Otu’nun galasına katılan Tanrısevsin, etkinlikten bir hayli etkilendi.

Kendisinin de hayalinin bir sergi açmak olduğunu anlatan oyuncu, “Çok istiyorum, aslında hazırlık da yapıyorum. Yeterince mükemmel hissettiğimde inşallah benim de bir sergim olacak” diye konuştu. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda çocukların gelişimi için seramik üzerine atölye açmıştı.

Yeşilçay’ın sergisinin konusunun kadınlar olmasını çok anlamlı bulduğunu belirten oyuncu, hem çok önemli bulduğunu hem de mutlu olduğunu ifade etti.

Yağmur Tanrısevsin en son Baba Parası filminde rol almıştı. Paris ve Antalya’da reklam işbirlikleri için çekimlere katıldığını ve yoğunluğunun bittiğini anlatan oyuncu dinlenme sürecin içinde…

Kurduğu atölye ile ilgilendiğini belirten oyuncu herhangi bir başka projeden de bahsetmedi… Röportajı videodan izleyebilirsiniz.