Ana sayfa Dizi İzle Masum 11 Nisan Cumartesi 20. bölümde Gopi’ye ağır hakaret

Masum 11 Nisan Cumartesi 20. bölümde Gopi’ye ağır hakaret

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Masum 11 Nisan Cumartesi günü 20. yeni bölümü ile ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz. Ahem Gopi’yi misafirlerine hizmetçi olarak tanıtır. Bu sözleri duyan Gopi göz yaşlarına boğulur. Kokila ise gelininin misafirlerin karşısına çıkmasını ister. Gopi kayınvalidesinin isteğini kabul edecek mi?

Gopi Rashi’nin suçunu üstüne alır ve Ahem’in öfkesiyle karşılaşır. Ahem artık kendisi için sadece bir yabancı olduğunu söyleyince Gopi göz yaşlarına boğulur. Ahem’in yurt dışından gelen misafirleri onun eşiyle tanışmak ister. Fakat Ahem Gopi’ye hizmetçi gibi davranıp eşinin evde olmadığını söyler.

Bu sözler üzerine yıkılan Gopi ne yapacağını şaşırır. Hetal Gopi’nin ağladığını görünce çok endişelenir. Kokila ise Gopi’yi misafirlerle tanıştırmak ister. Daha önce hizmetçi olarak tanıtılan Gopi onun bu isteğini kabul edecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel