Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray’dan, Öğretmen dizisiyle ilgili heyecanlandıran paylaşım geldi…

Ceren Moray’dan, Öğretmen dizisiyle ilgili heyecanlandıran paylaşım geldi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz sezon Fox TV ekranlarında başlayan ve dikkatleri çeken Öğretmen dizisinin, Pandemi süreci nedeniyle sadece 4 bölümü yayınlanabilmişti.

Pek çok dizi gibi ara veren Öğretmen dizisiyle ilgili bu sürede çeşitli dizinin devam etmeyeceği şeklinde kimi haberler çıkmış, ekranda diziyi izleyen ve yeni bölümleri bekleyenler de hayal kırıklığına uğramıştı.

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol’un başrollerde oynadığı dizinin 25 Mart’ta 4. bölümü ekrana gelmiş ve corona virüsü nedeniyle tüm dünyada ilan edilen pandemi sonrası çekimleri durdurulmuştu.

Tüm bu tartışmaların odağında kısa bir süre önce dizinin yapımcı firması Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, sosyal medya açıklamasıyla akıllardaki tüm sorulara yanıt verdi.
Hem dizinin akıbeti hem de final hakkında yapılan açıklamada, çekimlerin kısa bir süre içinde başlayacağı anlaşılmış oldu. Aynı zamanda 32 bölüm süreceği de ilk kez açıklandı.
Med Yapım’ın sosyal medya paylaşımı şöyleydi:

“Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını #bizdenduyunistedik. Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz ‘’Öğretmen’’ için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?.”

Bugün de dizinin başrollerinden Ceren Moray, yaptığı paylaşımla, izleyenlerin gönlüne su serpti. Moray’ın dizide oynadığı Zeynep karakteri için kuaföre giden oyuncunun saçlarını karakteri için yaptırdığı görüntüsüne ‘Loading Zeynep’ (Zeynep yükleniyor) notunu düştüğü görülüyor. Normalde daha kısa olan saçları karakteri için uzatılan Ceren Moray, kısa bir süre önce tatil için Marmaris’e gitmişti. Hayranlarıyla tatilden fotoğraflarını paylaşan oyuncunun, son olarak instagram’ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla tatilden döndüğü ve Öğretmen dizisinin çekimleri için hazırlıklarına başladığı anlaşılıyor.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Ceren Moray'dan, Öğretmen dizisiyle ilgili heyecanlandıran paylaşım geldi... 7