Ana sayfa Dizi Haberleri Haftanın en popüler dizi çiftleri ortaya çıktı, iki dizi şaşırttı!

Haftanın en popüler dizi çiftleri ortaya çıktı, iki dizi şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yaz ekranında yayınlanan diziler arasındaki rekabet sürüyor.
Pandemi dönemi nedeniyle pek çok dizinin çekimlerine ara verilmiş ve izleyici dizilerini özlemişti.

İmdada yaz aylarında yayınlanan ve ağırlığı romantik-komedi olan diziler yetişti. Kimileri beklenen ilgiyi göremese de yavaş yavaş izleyicinin kanıksamaya başladığı diziler, son dönemin sevilen genç oyuncularını bir araya getiriyor.

Dizi çiftleri arasında fenomen olmaya aday dizi karakterleri de sosyal medyanın gündeminde.

Geçtiğimiz haftanın 11-15 Temmuz tarihleri arasında izleyicilerden gelen iletiler, en popüler dizi çiftlerini de ortaya koydu.

Haftanın en popüler dizi çiftleri ortaya çıktı, iki dizi şaşırttı! 10

Somera’nın yaptığı analiz sonucunda haftanın en sevilen çiftleri belli olurken, ekranda olmayan iki dizinin çiftlerinin de çok konuşulduğu görülmekte.

Yaz ekranına damgasını vuran iki dizi Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış, Fox TV’nin iki iddialı dizisi.

Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı, sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda. Dizideki Eda ve Serkan karakterleri de doğal olarak haftanın en popüler çifti oldular.

Haftanın en popüler dizi çiftleri ortaya çıktı, iki dizi şaşırttı! 11

Yine Fox TV’de Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları Bay Yanlış dizisi de gittikçe reytingini yükseltmeye başladı. İlk bölüm reytingi çok düşük gelince şaşırtan dizi, 17 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle ise büyük ilgi gördü. Dizi, sosyal medyada da konuşulmakta. Dizinin yıldızı barışmayan çifti Ezgi ve Özgür ise, geçen haftanın en popüler 2. dizi çifti olmayı başardı.

Haftanın en popüler dizi çiftleri ortaya çıktı, iki dizi şaşırttı! 12

3. sırada ise Atv ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Gençliğim Eyvah’taki Azra ve Zola yer alıyor. Usta oyuncular Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen gibi isimlerin yanı sıra, genç oyuncuları da bünyesinde barındıran dizi, aile komedisi olarak izleyenleri her hafta daha çok yakalamaya başladı. Dizide Elif Doğan’ın oynadığı Azra ile Burak Tozkoparan’ın oynadığı Zola karakterleri de sosyal medyada dizi çifti olarak üst sıralarda. Bu hafta 3. sırada yer aldı bu sevimli dizi çifti.

4. ve 5. dizi çifti ise şaşırttı! Zira Pandemi nedeniyle çekimlerine ara verilen ve ekranda olmayan iki dizinin çifti, bu zorunlu araya karşın hala konuşulmakta. Kim mi bu çiftler?

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin Karaca ve Azer, her ne kadar çok ayrı dünyaların insanı da olsalar, çift olarak sevilmeyi başardılar. Dizi uzun süredir yayınlanmamasına rağmen, hala sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Tabii Ece Yaşar’ın oynadığı Karaca ve Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Azer karakterleri de gelen mesajlara göre haftanın en çok konuşulan çifti sıralamasında 4. sıradalar.

5. sırada ise yine ekranda olmayan ve çekimleri henüz başlamayan Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisindeki çift var. Ceren Yılmaz’ın oynadığı Zümrüt ve Alp Navruz’un oynadığı Serhat karakterleri, dizi çifti olarak yaz aylarında da ilk 5’e girmeyi başarmış görünüyor.

İşte Somera’nın o analizi:

Haftanın en popüler dizi çiftleri ortaya çıktı, iki dizi şaşırttı! 13