Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik, Arka Sokaklar sonrası için hedefini belirledi!

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar sonrası için hedefini belirledi!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde 14 sezondur yer alan Yüsra Geyik, Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha’ya hayat veriyor. Kanal D ekranında dizinin 15. yeni sezonu başladı. Yüsra Geyik de her zamanki gibi kadroda yer alıyor.

Ancak artık farklı karakterlerde de rol alma arzusu yaşayan Yüsra Geyik, dizideki serüveninin bir gün biteceğini iyi biliyor. Peki ünlü oyuncu, bundan sonra ne yapmayı arzu ediyor.

Posta gazetesine konuşan Yüsra Geyik’e “Bundan sonra nasıl bir rol sizi heyecanlandırır?” sorusu soruldu. Oyuncu, dikkat çekici bir yanıt verdi:

“Kadınlara yönelik şiddetin her türlüsünü konu alan ama umut dolu bir filmde oynasam ne güzel olur… Kadınların her türlü tercihinde bağımsız olduklarını anlatsak…

Anlamayı reddedenlere kadınların da annelerin de insan olduklarını anlatsak, “Sen annesin” diye başlayan, kadını kısıtlayan, eleştirilere bir cevap sunabilsek. ‘Kız-kadın’ aşağılamalarının, ‘evde kalmaların’ , ‘kadının cinsel tercihlerinin’ hepsinin bir kurtuluşu olduğunun filmini çeksek. Çok isterdim böyle bir filmde, güçlü bir kadın karakterini canlandırmayı.”

Yüsra Geyik, kaderci bir yapıya sahip ve ‘nasip-kısmet’ diyen birisi… İçinde ise kendisini geliştirmek için büyük bir istek var. Oyuncu, “İçimde büyümek ve gelişmekle ilgili beni domine edecek gücün tırtıl-kelebek dönüşümündeki gibi, o rahatsızlığımdan geleceğine inandım. Hep kendimi zorlamayı severdim. Artık sadece kendim için zorlamayı seçtim. Diğer türlüsü üzüyor” dedi.