Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde herkesin gıcık olduğu Müjgan’ın sırrı ortaya çıkacak!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde herkesin gıcık olduğu Müjgan’ın sırrı ortaya çıkacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyenlerin en çok sinir olduğu iki karakterden birisi Müjgan. Benal ile sinir bozmada yarışan Müjgan’ın evde sürekli her şeye karışması, Zeynep’i itip Benal’i de kışkırtması, Mehdi’nin hayatına müdahale etmesi ve arkadaş iş çevirmesi, izleyiciyi delirtiyor.

Müjgan’ın pohpohlaması ile Benal de ilginç tavırlar sergileyerek hem Zeynep’i hem de Mehdi’yi çok zor durumlarda bırakıyor. Mehdi, kendisini oğlu gibi gören, büyürken annesi gibi koruyup kollayan ablasını kırmak istemese de yaptığı davranışların sonuçlarını da Zeynep’in ve kendisinin yaşamasından rahatsız. En sonunda kendi hayatına bakması, artık büyüdüğünü söylemesiyle Müjgan bir anda değişim göstermeye başladı.

Bir kaç bölümdür ‘Umut Cafe’ adıyla açılacak yeni mekanın sahibinin, mahallenin eski isimlerinden Burhan’a ait olduğunu ortaya çıkmış ve bunu duyan Müjgan’ın da değişimi dikkat çekmişti. Özenli giyinip süslenmeye başlayan Müjgan’ın bu davranışlarının nedeninin de Burhan olduğu anlaşıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde herkesin gıcık olduğu Müjgan'ın sırrı ortaya çıkacak! 7

Kız kardeşi ile yaptığı konuşmada Burhan ve Müjgan’ın eskiden aşk yaşadığı öğrenilirken, aynı zamanda Mehdi ile de büyük düşman oldukları ortaya çıktı. Yeni bölümde Müjgan, kardeşinin can düşmanı, kendisinin eski aşığı Burhan ile buluşacak ve Mehdi de bu buluşmaya şahit olacak.

Burhan’ı oynayacak isim ise Teoman Kumbaracıbaşı. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı diziye yeni sezonda “Burhan” karakteriyle katılacak. Burhan karakteri ile birlikte Müjgan’ın sırları da ortaya dökülecek! Bu arada Mehdi’nin Burhan’a karşı tavırları da Zeynep’i dehşete düşürecek ve aralarında sorun yaşanacak.

Yeni bölümün konusu kısaca şöyle:

Mehdi ve Müjgan’ın babaları Cemal’in baş düşmanı ve katili Veysi’nin oğlu olan Burhan, aradan geçen yılların ardından mahalleye geri döner. Burhan’ın tek amacı aşklarına mani olan Mehdi’yi köşeye sıkıştırmaktır. Ancak Burhan, sıradan bir kötü adam değildir. Arkasında güçlü bir hikaye vardır.

İşte 15. bölüm tanıtımı: