Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nda Gediz Sancar’a değil, senarist Gediz’e ihanet etti!

Sefirin Kızı’nda Gediz Sancar’a değil, senarist Gediz’e ihanet etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de dün akşam 26. bölümü yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde ilginç gelişmeler yaşandı. Bölümün sonunda Gediz’in Sancar’ı “Akın’ı öldürüp gömdü” diyerek ihbar etmesi, dizinin takipçilerini kızdırdı. Gediz’in neden böyle bir şey yaptığından çok, izleyiciye göre Gediz gibi iyi niyetli, dürüst bir adamın bu noktaya gelmesinin tek nedeni senarist!

Zira, Sancar’ın Nare’yi konağa getirip onu ‘metres’ konumuna sokması, maço tavırları nedeniyle eleştiren izleyiciler, sezon başındaki bölümlerden beri Gediz ve Nare’yi yakıştırmaya başlamıştı. Bir şekilde Sancar daha düzgün ve mantıklı düşünen bir adama dönüşürken, Gediz ise tuhaf tavırlar sergilemeye başladı.

Ancak izleyenler bu durumu kabul etmiyor! Gediz’in vicdanlı bir insan olduğu ve bu noktaya gelemeyeceği görüşünde. Bu nedenle de son bölümde Sancar’ı ihbar etmesine kimi izleyiciler kızarken, kimileri de ihanet olarak duran bu olay için “Gediz Sancar’a değil, senarist Gediz’e ihanet etti” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

O yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Pek çok izleyicinin benzer görüşleri paylaştığı anlaşılıyor. Gediz’i bu ihbar nedeniyle ‘doğru yaptı’ diyerek haklı bulanlarda var tabii ama karakterin bu denli değişmesi de adeta Nare ve Gediz yakıştırması yapılmasın diye sanki!

İşte Gediz’in polisi aradığı o sahne ve öncesinde yaşananlar:

Gelelim bu bölümde neler yaşandığına…

Dizinin bir önceki bölüm sonunda, Nare’yi Akın’ın elinden kurtaran ve onunla birlikte uçuruma atlayan Sancar’ın durumu merak konusuydu.

Kavruk ile birlikte onu kulübeye getiren Nare, Kavruk’un dedesinin yıllar önce yaptığı gibi yeni yüzülmüş dana postuna sardıkları Sancar’ı iyileştirmeye çalıştı. Kahraman’ı vurduğu için ve Akın’ın da ölümüne sebep olduğu için Sancar’ın hapse girmesinden korkan Nare, hastaneye götürülmesini reddetti.

Gelen doktor, bu şekilde kalırsa bir kaç gün içinde öleceğini söyledi ama Nare dinlemedi. Kan takviyesi yapılan Sancar, gözlerini açtı ama korkunç ağrılar çekiyordu. Kavruk ve Nare’nin tüm müdahalesine karşın iyileşmedi hatta ateşler içinde yanmaya başladı.

Bu sırada diziye yeni katılan Zerrin Sümer’in oynadığı ve Sancar’ın halası Fethiye’ye giden Kavruk, uzun yıllardır aile ile görüşmeyen halayı ikna etmeye çalıştı. Sancar’ı bir kızı olduğunu söyleyince halası yeğenini iyileştirmeyi kabul etti.

Sefirin Kızı'nda Gediz Sancar'a değil, senarist Gediz'e ihanet etti! 11

Ancak yanına gelip incelediğinde Sancar’ın belinin kırık olduğu ve ameliyat olmazsa sakat kalacağını söyledi. Nare, bu durum üzerine Kahraman’ın polise vereceği ifadede Sancar’dan şikayetçi olmaması için elinden geleni yaptı ve Ceylan’ı kullanarak Kahraman’ı vazgeçirdi.

Tam ambulansla Sancar’ı götürürken, Gediz’in bir kez daha ihanet etmesi ile polis önlerini kesti. Nare, Sancar’ın Akın’ın öldüğünü ve onu gömdüklerini Gediz’e söylemişti. Gediz, Nare ve Sancar’ın yeniden bir araya gelecekleri ihtimaline karşın onları ihbar etti.

Dizinin son sahnesinde polisler ambulansın kapısını açtı. Nare göründü ve indi, ön tarafa ilerlerken Gediz de aracı ile olay yerine gelmişti. Nare, polislere onun haber verdiğini anladı.

İşte bu sahneden sonra izleyiciler sosyal medyadan eleştiriler yapmaya başladılar. Bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Sefirin Kızı'nda Gediz Sancar'a değil, senarist Gediz'e ihanet etti! 12

Sefirin Kızı'nda Gediz Sancar'a değil, senarist Gediz'e ihanet etti! 13

Sefirin Kızı'nda Gediz Sancar'a değil, senarist Gediz'e ihanet etti! 14

Sefirin Kızı'nda Gediz Sancar'a değil, senarist Gediz'e ihanet etti! 15