Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine öyle bir kadın karakter geliyor ki dengeler değişecek!

Hercai dizisine öyle bir kadın karakter geliyor ki dengeler değişecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları atv’de ekrana gelen Hercai dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yeni sezonda da iddialı bir şekilde yoluna devam eden Hercai dizisinde olayları karıştıracak, farklı dengeler yaratacak yeni isimler diziye dahil oluyor. Reyyan ve Miran’ın hayatlarında etkili olacak bir isim daha geliyor.

Dizinin yeni sezonunda yaşanan bu transferle birlikte, izleyenlerin de heyecanını arttıracak bir hikaye ekleniyor. Dizilerin başarılı ve usta ismi Hercai dizisiyle ekranlara dönüyor.

Atv’nin sevilen dizisine katılan yeni ismi öğrenince, olayların akışının hızla değişeceğini de anlayacaksınız! Zira rol aldığı hemen her yapımda güçlü oyunculuğu ve kilit karakterlere hayat veren bir isim Hercai’ye katılıyor.

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdi. Hercai’nin yeni oyuncusu Ayşegül Günay. Dizileri takip edenlerin yakından tanıdığı Günay, genel olarak ‘kötü kadın, fitne, kurnaz insan’ olarak adlandırılabilecek ve ortalığı karıştıran karakterlere hayat vermekte.

Hercai dizisine öyle bir kadın karakter geliyor ki dengeler değişecek! 7

Hercai’ye gelen usta ismin oyunculuğu ile etkin bir rolde izleyici karşısına çıkacağı anlaşılıyor. Yapımcılığını Mia Yapım üstlendiği ve yönetmenliğini Ali İlhan’ın yaptığı Hercai dizisinin yeni bölümlerinde oynayacak olan Ayşegül Günay, Füsun isimli bir hanımağaya hayat verecek.

Ayşegül Günay, son olarak yine atv’de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde Zöhre Hatun’u canlandırmıştı.