Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki…

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de dün akşam 4. bölümü yayınlanan Alev Alev dizisinde, bir annenin çocuğu için verdiği mücadele, izleyenlerin yürekleri ağzında izlediği anlar yaşattı. Demet Evgar’ın, yıllarca kocası tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğrayan Cemre isimli bir kadını oynadığı Alev Alev dizisi, benzer durumu yaşayan kadınlara da umut aşılayan mesajlarıyla dikkatleri çekmekte.

Son dönemde dizilerde ‘kadına şiddet’ meselesini, reyting uğruna sündürmenin çok ötesinde, çarpıcı taraflarıyla veren ve kadın mücadelesine destek olabilecek bir duruş ve tavrı da ortaya koyan Cemre karakteri, izleyici için şimdiden çok dikkat çekmeye başladı.

Demet Evgar’ın yine müthiş oyunculuğuyla hafızalara kazımaya başladığı Cemre, kendisini bambaşka gösteren ama hasta ruhlu bir adamın yaptığı eziyetler karşısında susmayıp, onunla herkesin önünde mücadele etme kararı aldı. Berkay Ateş’in oynadığı Ozan’ın da desteğiyle kızının velayetini alabilmek için mücadelesini aleni bir hale getirdi Cemre.

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 15

Kocasından kaçan, kızını da alıp gitmeye çalışırken başaramayan Cemre, sonunda boşanmaya karar verdi. Tüm basının önünde de herkesin tanıdığı ve kendisini bambaşka bir kimlikle gösteren kocasının nasıl bir adam olduğunu da anlattı.

Şimdi onun için bir başka mücadele başladı ama bu ateş izleyiciyi de heyecanlandıran bir gelişmeydi. Perşembe akşamlarına yeni bir soluk getiren dizinin yeni bölümündeki gelişmeler, izleyicinin yorumlarına da yansıdı. Gelen mesajlarda Cemre karakterine ve Demet Evgar’a övgü dolu yorumlar yazılıyor.

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 16

İzleyici, böyle güçlü kadın karakterleri ekranda görmekten dolayı memnuniyetini anlatırken, Demet Evgar’ın oyunculuğu içinde pek çok güzel yorumlar yapılmakta. Özellikle “Bu ülke artık bizim olmalı, bizi öldürmek isteyenlerin değil!” sözüyle de son dönemde daha da artan kadın cinayetlerine de gönderme yapılıyor…

Dizi, 4. bölümüyle 5-6 reyting oranlarına ulaştı ve ilk 10’da yer almayı da başardı. Total’de 6. olan dizi, AB ve ABC+1’de de 5. sırada.

İzleyenleri heyecanlandıran 4. bölümün final sahnesini ve gelen mesajlardan bazılarına aşağıda görebilirsiniz. Bu arada 5. bölüm tanıtımında da Cemre’nin mücadelesi için güç toplamaya çalıştığı da görülmekte.

İşte 5. bölüm tanıtımı:

İşte 4. bölüm final sahnesi ve yorumlar:

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 17

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 18

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 19

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 20

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 21

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 22

Demet Evgar, sen muazzam bir detaysın! Alev Alev öyle bir yerden vuruyor ki... 23