Ana sayfa Sosyal Medya Sude kızı mı, değil mi? Nurgül Yeşilçay, Kefaret’te kafa karıştıran olaya sosyal medyadan yanıt aradı!

Sude kızı mı, değil mi? Nurgül Yeşilçay, Kefaret’te kafa karıştıran olaya sosyal medyadan yanıt aradı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam 4. bölümü ile ekrana gelecek olan Kefaret dizisinin setinden Nurgül Yeşilçay, pek çok paylaşım yapıyor. Oyuncu, kamera arkasındaki eğlenceli anlarını, çalışma ortamını kimi zaman sosyal medyadan paylaşırken, esprili tavırları ve yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Yeşilçay’ın Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile birlikte kamera karşısına geçtiği dizide her ne kadar dram ağırlıklı olsa da kamera arkasında da bir başka durum söz konusu.

Fox TV’de yayınlanan ve Pazar akşamlarının dikkat çeken bir dizisi olan Kefaret’i izleyenlerin şu sıra aklı Sude’de. Zira babası ölen Sude’yi bağrına basan Zeynep de tam olarak onun gerçek kızı olduğuna inanmıyor gibi! İzleyicinin bir takım tahminleri var. Sude’nin babasının ölmek üzere olduğu için böyle bir yalan uydurup kızını Zeynep’e emanet etmek istediği düşünülüyor.

Kimi izleyiciler de Sude’nin onun kızı olduğu ve bu kadar zaman ayrı kaldıkları için de ne Zeynep’in ne de Sude’nin tam olarak anlayamadığı görüşünde. Zaman içinde durum ortaya çıkacak ama kızı kaçırılan Zeynep’i oynayan Nurgül Yeşilçay, bu soruya bir de sosyal medyadan nabız tutmaya çalıştı.

Oyuncu, “Çıkarın kağıdı kalemi sınav yapacağım” notuyla yaptığı paylaşımda takipçilerine herkesin merak ettiği o soruyu sordu: Sizce Sude, Zeynep’in gerçek çocuğu mu?

Soruya yanıt verenlerin de kafasının karışık olduğu yanıt oranlarından belli oluyor. Evet yanıtı her ne kadar daha yüksek görünse de yüzde 45 gibi bir oranda da Hayır yanıtı yer alıyor.

Sude kızı mı, değil mi? Nurgül Yeşilçay, Kefaret'te kafa karıştıran olaya sosyal medyadan yanıt aradı! 9

Bu sorunun yanıtı gün sonunda nasıl bir oranda kaldı bilinmez ama kafalar konuyla ilgili hala karışık. Bu arada dizide her ne kadar ağır bir dram işlense de Nurgül Yeşilçay olaya bir başka açıdan bakarak komik öğeler de barındırdığı kanısında.

Bu düşüncesini de aşağıdaki paylaşımında şöyle dile getiriyor:

 

Sude kızı mı, değil mi? Nurgül Yeşilçay, Kefaret'te kafa karıştıran olaya sosyal medyadan yanıt aradı! 10

Yeşilçay’ın kardeşi Tuğtekin Yeşilçay da kamera arkasındaki yapım ekibinde yer alıyor. Kardeşinin kendisi için hazırlattığı setteki kahvaltıyı da çeken oyuncu, karavanındaki bu sürpriz için böyle teşekkür etmiş…

Sude kızı mı, değil mi? Nurgül Yeşilçay, Kefaret'te kafa karıştıran olaya sosyal medyadan yanıt aradı! 11