Ana sayfa Dizi Haberleri Sude, Zeynep’i kızı mı? Kefaret’te merak edilen soruya bakın Nurgül Yeşilçay ne dedi?

Sude, Zeynep’i kızı mı? Kefaret’te merak edilen soruya bakın Nurgül Yeşilçay ne dedi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının yeni ve sevilen dizisi Kefaret, bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek. Dizi öncesinde heyecan arttı. Zira bu akşam Sude’nin Zeynep’in kızı olup olmadığını anlamak için yapılan DNA destinin sonucu çıkacak. Bu nedenle izleyici merakta. Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un başrolünde oynadığı dizide, eğer bir oyun çevrilmezse, gerçeği hep birlikte öğreneceğiz.

Fox TV’deki dizinin yayını öncesinde ise Nurgül Yeşilçay’a takipçileri bu soruyu sordu. Yeşilçay, dün instagram sayfasından hayranlarının isteklerini kırmadı ve soru-cevap yaparak gelen pek çok soruyu yanıtladı. Ünlü oyuncuya Kefaret dizisindeki Sude meselesi de soruldu tabii ki…

Gelen soruları samimiyetle yanıtlayan oyuncu, kendisiyle ilgili özel konulara da yanıtlar verirken, aynı zamanda diziyle ilgili en merak edilen soruyu da yanıtladı ama tabii ki istenen yanıtı vermedi!

Sude, Zeynep'i kızı mı? Kefaret'te merak edilen soruya bakın Nurgül Yeşilçay ne dedi? 7

Bu akşamki yeni bölümü işaret eden Nurgül Yeşilçay, izleyiciye DNA testinin sonucunun yeni bölümde verileceğini aktardı. Ancak öncesinde kurduğu cümlede, kendisinin bu konuda net bir bilgisinin de olduğu anlaşıldı! Zira bazı izleyiciler, Sude’nin kızı olmadığı ve DNA testi sonucunun bilerek değiştirileceği ve kızıymış gibi gösterileceği tahminleri yapılıyordu.

Nurgül Yeşilçay, yeni bölümdeki en önemli detayı tabii ki vermedi. Sorunun yanıtı için ya bu akşamki yeni bölümde net yanıtı alacak izleyici ya da bir ters köşe bekliyor!

Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan, Mahinur Ergun’un kaleminden Kefaret dizisi, yine heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.

Sude’nin DNA testi sonuçları çıkacak. Muhtemelen Sude, Zeynep’in kaybolan kızı değil. Asıl kızı başka bir yerde ve belki de ileride onu da bulacak. Lavinya Ünlüer’in canlandırdığı Sude’nin Zeynep ile hayata devam etmesi ve anne-kız gibi olmaları bekleniyor.

Ancak hikayenin ilerleyen bölümünde de Zeynep’in gerçek kızının bulunacağı ile ilgili izleyici yorumları sosyal medyada yer alıyor. Tabii ki bunlar sadece tahminler. Yani hikayede şu ana kadar yaşananlar adeta bir fragmandı. Yeni bölüm ile birlikte çok başka noktalara gitmesi beklentisi izleyicide çok güçlü.

Kefaret dizisinin 5.bölüm özeti şöyle:

Münevver’in Ahmet’e attığı mesajı fark ederek ortadan yok olan Zeynep ve Sinan yerine Ahmet’in öfkesi Münü’ye patlar. Melisa’nın babasına yakalanan Can’ın başı derttedir.

Bu sırada evlenmeye zorlanmak için Meltem’in sahte akrabaları tarafından kaçırılan Ahmet’in hayatı tehlikededir. Sude ile ilgili DNA raporunun gelmesiyle Zeynep’in hayatı bütünüyle değişir. Sinan, Elif’in kaçırılması ile ilgili sürpriz bilgilere ulaşır.