Ana sayfa Dizi Haberleri Kumru ve Boncuk içinizi yakacak! Kırmızı Oda yeni bölümde çığlıklar susmayacak!

Kumru ve Boncuk içinizi yakacak! Kırmızı Oda yeni bölümde çığlıklar susmayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Binnur Kaya, Meriç Aral, Tülin Özen ve Burak Sevinç’in rol aldıkları Kırmızı Oda dizisi, konuk oyuncuları ve gerçek hayat hikayeleri ile yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından bir tanesi. Dizinin her hafta ekrana gelen bölümü, büyük bir ilgiyle izlenirken, ünlü isimlerin de bir kaç bölüm sarsıcı hikayelerle yer aldıkları dizide bu hafta yine etkileyici anlara şahit olacağız.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayelerinden alıntılanan karakterleri izliyoruz Kırmızı Oda’da. Bir kaç haftadır Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk’un hayat öyküsünü dinlemeye başladık. Evlenip Hollanda’ya giden Boncuk, eşinin de ilgisizliği ve sevgisizliği nedeniyle yapayalnız kalınca hayalindeki üç ermişle konuşmaya başlamıştı.

Boncuk’un gittikçe durumunun tuhaflaşması üzerine eşi Sadık da onu Türkiye’de Doktor Hanım’a tedavi için getirdi. Boncuk’un çocukluk travmaları bir bir ortaya dökülürken, yeni olayları da bu hafta izleyeceğiz. Boncuk, babasının eve getirdiği metresinin peşine düşen adamın yaşattığı dehşeti de anlatacak.

Bu arada Hollanda’da parkta tanıştığı ve arkadaş olduğu Can’ın gelmesi de herkesi şaşırtan bir gelişme olmuştu. Can da Boncuk’un bir hayali mi izleyip göreceğiz ama Boncuk’un bu hafta 8 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde içindeki acıyla nasıl çığlık çığlığa ağlayıp Doktor Hanım’a sarıldığına da şahit olacağız.

Kumru ve Boncuk içinizi yakacak! Kırmızı Oda yeni bölümde çığlıklar susmayacak! 7

Dizinin 19. bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer isim de Kumru. İki hafta önce diziye giren Kumru’yu Aslıhan Gürbüz canlandırıyor. Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu, Kumru karakteriyle yine başarılı bir oyunculuk sergilerken, Kumru’nun acı hikayesindeki detaylar da ortaya çıkacak.

Doktor Hanım’a yaşadıklarını anlatmaya başlayan Kumru’nun da sevdiği adam tarafından bir kişiye satılması ve sonrasında yaşadığı acıları göreceğiz. Kumru da Doktor Hanım’a sarılıp çığlıklar içinde yaşadığı travmaların etkisiyle acılarını haykıracak.

Yine izleyenleri çok sarsacak bir bölüm bekliyor. Mendillerinizi hazırlayın, çünkü gerçek hayatta yaşanan bu acıların yarattığı travmalar hayli sarsıcı bir bölümle geliyor…

İşte Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı: