Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon dizisine, Güldür Güldür Show ile tanınan isim de katıldı

Kırmızı Kamyon dizisine, Güldür Güldür Show ile tanınan isim de katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmakta. Dizi bir süredir medyada yer alıyordu ama çekimleri başlamamıştı. Kadrosu şekillenen dizi, Türkiye’de ilk kez itfaiyecilerin konu alınacağı bir dizi olarak dikkat çekiyor. Kahraman itfaiyecilerin hayatlarını anlatan, dram ve aksiyon türündeki dizi için oyuncular bir süredir eğitim alıyor.

Çekimlerine bir süre önce başlayan dizinin başrolünde Görkem Sevindik ve Ushan Çakır yer almakta. 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği diziye Güldür Güldür Show ile tanınan bir ismin de dahil olduğu öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Tuğçe Karabayır da dizinin kadrosunda. Bakiye ismiyle dizide oynayacak olan Karabayır’ı Güldür Güldür Show’da Şükran rolüyle izlemiştik.

Küçük Esnaf, Can Dostlar, Aslı Gibidir, Geniş Aile Komşu Kızı, Annem ve Bayi Toplantısı isimli dizilerde de rol alan Tuğçe Karabayır’ı bugüne kadar genelde komedide gördük. Bu kez bir dram dizisinde izleyeceğiz.

Kırmızı Kamyon dizisine, Güldür Güldür Show ile tanınan isim de katıldı 8

Dizide ayrıca Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat ve Melisa Akman gibi isimler de yer alıyor. Sezon başından beri konuşulan dizinin hazırlığı da uzun sürdü.

Çekimlere başlamadan önce itfaiyecilerden uzun süre eğitim alan ve onlarla tatbikatlara giden ekip, izleyenleri dizinin dramatik yapısının yanı sıra aksiyon sahneleriyle de derinden etkileyecek.

Kırmızı Kamyon dizisine, Güldür Güldür Show ile tanınan isim de katıldı 9

İtfaiyecilerin hayatları, aşkları, mutlulukları, kırgınlıkları ve birbirleri arasındaki müthiş bağı konu alan dizinin senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Osman Kaya üstleniyor.

Seyirciye alışılagelmişin dışında farklı ve heyecanlı bir hikaye sunacak olan ‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında Show TV’de başlıyor.