Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın hamilelik sonrasında ciddi bir rahatsızlık yaşadığı ortaya çıktı!

Hazal Kaya’nın hamilelik sonrasında ciddi bir rahatsızlık yaşadığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya’nın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım büyük dikkat çekti. Oyuncu, şu sıralar fizyoterapiste gittiğini ve rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğünü aktardı. Hazal Kaya’nın doğum sonrasında yaşadığı durumu anlattığı paylaşımında yaşadığı süreçten de bahsettiği görülüyor.

Oyuncu, hamilelik sonrası yaşadığı sıkıntıyı aktarırken, gittiği fizyoterapisti de paylaşımına ekledi. Bilindiği gibi Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evli.

Ekranlara son olarak geldiği Bizim Hikaye dizinin finaline kısa bir süre kala hamile olduğunu öğrenmiş ve projelerine ara vermişti. Oğlu Fikret Ali’yi de 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getirmişti.

Hazal Kaya'nın hamilelik sonrasında ciddi bir rahatsızlık yaşadığı ortaya çıktı! 8

Hazal Kaya, doğum sonrasında yaşadığı sıkıntıyı ilk kez aktardı. Oyuncu, aşağıdaki paylaşımına “Hamilelik sonrası karnımda kas açılmıştı benim” diyerek benzer problemler yaşayanlar için kendilerini kontrol etmelerini telkin ediyor oyuncu.

Kaya, fizyoterapisti sayesinde iki ayda kontrollü bir şekilde bu rahatsızlığından kurtulduğunu aktarırken, aynı paylaşıma sırtında ve belinde de problem olduğu notunu da ekliyor. Pilates ve fizyoterapist eşliğinde bu problemi de çözme yolunda olduğunu belirtmekte oyuncu.

İşte Hazal Kaya’nın o paylaşımı:

Hazal Kaya'nın hamilelik sonrasında ciddi bir rahatsızlık yaşadığı ortaya çıktı! 9