Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın Bizi Ayıran Nehir dizisinden son karar!

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın Bizi Ayıran Nehir dizisinden son karar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı son olarak Show TV’nin Çukur dizisinde rol almış ve bir kaç hafta önce de ayrılmıştı. Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Yamaç’ın çocuğunu taşıyan Nehir, yaşadığı ortamda kalmaya daha fazla dayanamayarak gitmişti. Oyuncunun diziden ayrılmasından kısa bir süre sonra da başka bir dizide oynayacağı ortaya çıkmıştı.

Hazal Subaşı, daha önce Bir Kadın Bir Erkek isimli ve Demet Evgar ile Emre Karayel’in oynadıkları dizinin benzeri bir tür olan, kısa kısa bölümlerle yayınlanacak dijital bir projede yer alıyor. Bir örneğini de Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın oynadıkları BluTV için çekilen Aynen Aynen dizisinde görüyoruz.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay birlikte kamera karşısına geçecekler. Dizi, dijital platformlardan birisi olan Gain için çekilecek. Yine benzer bir noktadan hareketle bir çiftin ilişkisi üzerinden eğlenceli hikayeler anlatılacak.

İkilinin yeni dizisinin çalışmaları bir süredir devam ediyordu. Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay hayranlarının da merakla beklediği diziyle ilgili olarak son gelen haberler sevindirdi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre 15 Şubat’ta sete çıkması bekleniyor…

İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisinin 6 bölümde final yapmasıyla hüsrana uğrayan Ozan Dolunay da bu kez şansını dijitalde deneyecek. oldu.

İki kişilik aşk hikayesinin anlatıldığı proje 15-20 dakikadan oluşacak bölümlerle çekilecek ve toplamda 5 bölüm çekilmesi planlanıyor. Mini dizinin senaryosunu da Tolga Afşin Kaya yazıyor.