Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’den masmavi poz! Nurgül Yeşilçay’ın pozu güzel, notu komik! Fahriye Evcen’in fotosunda ise bir minik gizli!

Tuba Büyüküstün’den masmavi poz! Nurgül Yeşilçay’ın pozu güzel, notu komik! Fahriye Evcen’in fotosunda ise bir minik gizli!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizileriyle sevip beğendiğimiz pek çok ünlü oyuncu, sosyal medyadan da yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını mutlu eden fotoğraf ve videolar yayınlıyorlar. Artık beğendikleri ünlü isimlerle birebir iletişim kurma imkanına sahip olan hayranları da ilgiyle izliyor bu paylaşımları. Bu isimler arasında bulunan üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

İlk sırada Tuba Büyüküstün var. Uzun süredir televizyona iş yapmıyordu oyuncu. Hayranları onu en son Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Cesur ve Güzel dizisinde izlemişti televizyonda. Netflix için çekilen Rise of Empires: Ottoman isimli dizide rol aldı ama TV’de uzun zamandır yoktu.

Sadece Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk oyuncu olmuştu sezon başında. Fakat hiç beklenmeyen bir durum gelişti ve Tuba Büyüküstün, Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisine bir anda başrol olarak geldi! Aslında süreç çok hızlı ve şaşırtıcı gelişmişti.

Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık sonucu diziden ayrılmasıyla herkes şaşkına dönmüş, dizinin sezon ortasında yaşanan bu krizinde neler olacağı da merakla beklenmişti.

Atagül’ün oynadığı Nare’yi başka birinin oynayacağı sanılırken, Tuba Büyüküstün’e Mavi isimli yeni bir karakter için teklif gittiği öğrenildi ve Büyüküstün kabul ederek apar topar Bodrum’a dizi çekimine gitti.

İki haftadır da Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterini oynuyor. Dizinin reytingleri ve gidişatını önümüzdeki süreçte göreceğiz ama Engin Akyürek ile Kara Para Aşk’tan sonra yeniden buluşmaları, hayranlarını çok mutlu eden bir gelişme oldu.

Tuba Büyüküstün de oynadığı Mavi karakterine hayli ısınmış anlaşılan. Oyuncu, saçında bandanası ile Bodrum’un masmavi denizi eşliğinde Mavi olarak vermiş pozunu…

Tuba Büyüküstün'den masmavi poz! Nurgül Yeşilçay'ın pozu güzel, notu komik! Fahriye Evcen'in fotosunda ise bir minik gizli! 9

Gelelim Nurgül Yeşilçay’a. Oyuncu, Gülperi dizisinin ardından bu kez Kefaret dizisi ile Fox TV’de her Pazar hayranları, diziseverler ile buluşmakta.

Yeşilçay aynı zamanda sosyal medyada da çok etkin olan ünlü isimler arasında bulunuyor. Oyuncuyu takip edenler, ne kadar esprili bir kişilik olduğunu da biliyor artık.

Pandemi döneminde sık sık evinden eğlenceli videolar ve kareler de paylaştı oyuncu. Şimdilerde ise daha çok dizinin setinden paylaşımlar yapmakta.

Son olarak da yine sette çekilen bir fotoğrafı ile paylaşım yaptı. Yeşilçay, fotoğrafta ne kadar ciddi görünüyorsa da notuyla kahkaha koparıyor! Oyuncu “Influenser pozu verdim, umarım beğenmezsiniz” notunu düşmüş paylaşımına…

Tuba Büyüküstün'den masmavi poz! Nurgül Yeşilçay'ın pozu güzel, notu komik! Fahriye Evcen'in fotosunda ise bir minik gizli! 10

Uzun süredir ekranlarda olmayan bir başka isim de Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile evlendikten sonra dizilerde rol almadı oyuncu. Daha çok reklam filmleriyle gündeme geliyor. Yüzü olduğu markaların projelerinde yer alıyor.

Sosyal medyadan da pek çok paylaşım yapan oyuncu, 2019 yılı Nisan ayında dünyaya gelen oğulları Karan ile ilgileniyor şu sıralar. Burak Özçivit ise Kuruluş Osman dizisinde başrolde.

Evcen, içine sinen bir proje olursa setlere dönebileceğinin müjdesini de vermişti geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda.

Oğlu Karan ile güneşi görünce bahçeye çıkan oyuncu aşağıdaki pozu vermiş. Aslında Karan tam görünmüyor ama dikkatli bakıldığında fotoğrafın sol alt köşesine saklanmış adeta!

Tuba Büyüküstün'den masmavi poz! Nurgül Yeşilçay'ın pozu güzel, notu komik! Fahriye Evcen'in fotosunda ise bir minik gizli! 11