Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ve Aybüke Pusat’tan cesur pozlar! Siyahlar içinde seksilikte birbirleriyle yarıştılar adeta!

Melis Sezen ve Aybüke Pusat’tan cesur pozlar! Siyahlar içinde seksilikte birbirleriyle yarıştılar adeta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de son dönemin çok beğenilen, başarılı, oyunculuklarıyla göz dolduran genç isimleri. Dizilerin sevilen iki genç kadın oyuncusu, aynı zamanda pek çok dergiye de kapak oluyor. Yer aldıkları projelerdeki performanslarıyla büyük beğeni toplayan Melis Sezen ve Aybüke Pusat, aynı zamanda güzellikleriyle de konuşturuyor…

Cesur pozlarıyla dergilere verdikleri fotoğraflar gündemde bu arda. İki ünlü isim de farklı dergiler ve projeler için objektif karşısına geçiyor. İkisinin de benzer zamanlarda farklı dizilerde yer almalarıyla popülerlikleri de arttı.

İki oyuncunun da siyah kıyafetleriyle farklı dergiler için verdikleri pozlar, sosyal medyada da karşılık bulmakta. Hayranlarıyla fotoğraflarını paylaşan ünlü isimlerin son pozları, adeta seksilikte birbirleriyle yarıştı…

Melis Sezen ve Aybüke Pusat'tan cesur pozlar! Siyahlar içinde seksilikte birbirleriyle yarıştılar adeta! 10

Melis Sezen de son dönemin yükselen yıldızlarından. Oyuncu, daha önce Leke dizisinde başrolde yer almış ama kısa bir süre sonra dizi final yapmıştı. Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinde ise Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile kamera karşısına geçen Melis Sezen, başarılı oyunculuğu ile dillerden düşmüyor şu sıralarda…

Oyuncu hayran kitlesini büyütürken, performansı ile de alkış alıyor. Melis Sezen, Derin karakteri ile ‘sevilmeyen kadın’ rolünde büyük bir başarı sağladı. Genç oyuncu, güzelliğiyle de hayranlarının markajında.

Melis Sezen ve Aybüke Pusat'tan cesur pozlar! Siyahlar içinde seksilikte birbirleriyle yarıştılar adeta! 11

Bir dergi için verdiği pozuyla da takipçilerinden büyük övgü aldı. Melis Sezen de son dönemde dergilere röportaj veriyor ve kapak kızı oluyor.

Aşağıda da yine bir moda çekiminin kamera arkasında görülüyor oyuncu. Cesur pozuyla da takdir toplamakta…

Melis Sezen ve Aybüke Pusat'tan cesur pozlar! Siyahlar içinde seksilikte birbirleriyle yarıştılar adeta! 12

Aybüke Pusat ise Alem dergisi için Engin Öztürk ile bir röportaj yaptı. Pusat ve Öztürk, Netflix’in 50 m2 dizisinde birlikte rol almıştı. Diziyle ilgili röportaj veren ikili, aynı zamanda objektif karşısına geçerek poz da verdiler.

Aybüke Pusat da yeni dönemin kendisinden konuşturan isimlerinden birisi. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sade ve duru güzelliği ile de hayranlarının ilgisini topluyor.

Aşağıdaki fotoğrafta da siyah mini elbisesi ile hem şık hem de seksi bir görüntü vermekte…

Melis Sezen ve Aybüke Pusat'tan cesur pozlar! Siyahlar içinde seksilikte birbirleriyle yarıştılar adeta! 13