Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’ndan çok şaşırtan dizi kararı! Kabul etmedi!

Uraz Kaygılaroğlu’ndan çok şaşırtan dizi kararı! Kabul etmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl başlayan Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteri ile gönülleri fethetmişti Uraz Kaygılaroğlu. Uzun yıllardır pek çok farklı proje ile izleyicinin karşısına gelen oyuncu, Gediz ile de ayrıca sevilmişti. Oyuncu, Neslihan Atagül’ün ani ayrılışının ardından kendi karakterinin de kaza yaparak ölmesi ile diziden ayrıldı.

Aslında dizide Engin Akyürek’in oynadığı Sancar’ın bir süre eleştiri konusu olan kimi davranışlarından sonra Gediz karakterinin öne çıkmasıyla herkesin dikkatini daha çok çekmişti. Ancak hikaye Nare ve Sancar aşkı üzerine kurgulandığı için de Gediz’den çok çabuk vazgeçildi.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yapımcı ile görüşüp sezon sonuna doğru ayrılmak istediği ve sezon bitmeden de diziden gideceği öğrenilmişti ama olaylar farklı seyredince Atagül’ün rahatsızlanması üzerine diziyi bırakmasıyla Gediz karakteri de gitti.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan çok şaşırtan dizi kararı! Kabul etmedi! 8

Hemen ardından Uraz Kaygılaroğlu’nun Bodrum’daki çekimleri bırakıp İstanbul’a geldiği bir kaç gün içinde Cem Yılmaz ile görüşmesi de herkesi şaşırtan bir başka gelişme olmuştu. Yılmaz’ın Netfilix için çekeceği Erşan Kuneri isimli dizide oynayacağı da o zaman belli oldu.

Bu sürpriz sonrasında Uraz Kaygılaroğlu’nun ismi, Burcu Biricik’in oynayacağı Camdaki Kız isimli iddialı bir proje ile geçmesi de dikkatleri çekmişti. Oyununun Kanal D için çekilecek bu iddialı proje ile ilgili teklife vereceği yanıt merakla bekleniyordu.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan çok şaşırtan dizi kararı! Kabul etmedi! 9

Kaygılaroğlu’nun Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin de yapımcısı olan OGM Pictures imzalı ve yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanacak gerçek bir yaşam hikayesini anlatan diziden gelen projeye verdiği yanıt ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabında Kaygılaroğlu’nun Camdaki Kız’dan gelen teklifi kabul etmediği öğrenildi. Oyuncunun, Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde oynayacağı ve aynı anda iki dizide birden oynamayı istemediği için Camdaki Kız’da Burcu Biricik ile birlikte başrolde yer almayı kabul etmediği öğrenildi!

Bu gelişmenin ardından Biricik’in yeni dizisi için bir başka partner arayışı da başlamış olacak!

çıkacak.