Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet’in yayınına saatler kala Deniz Çakır, heyecanını böyle paylaştı…

Masumiyet’in yayınına saatler kala Deniz Çakır, heyecanını böyle paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, sonunda ekrana geliyor! Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ yer alıyor. Dizinin izleyici ile buluşmasına saatler kala, merakla bekleyen izleyici kadar, dizinin oyuncuları da ayrı bir heyecan yaşıyor. Bir süredir çekimleri devam eden dizi ile ilgili heyecanını paylaşanlardan birisi de Deniz Çakır oldu.

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizi, kadrosu kadar hikayesiyle de merak konusu. Yönetmenliğinin Ömür Atay’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık yazıyor. Usta isimlerin imza attığı yapımın iddialı bir proje olmasıyla birlikte beklentiler de büyüdü.

İlk bölüm heyecanı sürerken, dizide Bahar isimli iki çocuk annesi bir kadını canlandıracak olan Deniz Çakır, instagram sayfasından takipçilerine diziyle ilgili hatırlatmada bulundu.

Oyuncu, bu akşamki yayını işaret ederken, “Çok iyi bir kadroyla, çok iyi bir iş yaptık. Seyircinin de sevmesi dileği ile akşam görüşmek üzere” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Masumiyet'in yayınına saatler kala Deniz Çakır, heyecanını böyle paylaştı... 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Meryem karakterinden sonra ekran ömrü kısa süren Vurgun dizisinde oynayan Çakır, uzun bir aranın ardından yeniden televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Diziyle ilgili ayrıntıları ise aşağıda bulabilirsiniz…

Dizinin kadrosunda, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın yanı sıra; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın, Sevgi Temel ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Dizide; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur.

Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir. İzleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanan dizinin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.