Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de Derin yedikçe Melis Sezen’in içi gitti!

Sadakatsiz’de Derin yedikçe Melis Sezen’in içi gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini oynayan Melis Sezen, kariyerinde önemli bir çıkış yaşıyor. Genç oyuncu, daha önce başka dizilerde rol almış olsa da şimdiye kadar Sadakatsiz’de olduğu kadar ön plana çıkmadı.

Leke isimli dizide ilk başrolünü oynayan oyuncu, kısa süren dizinin ardından Sevgili Geçmiş ve Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizilerde de rol almıştı. Fakat Sadakatsiz’in Derin’i kadar akılda kalıcı karakterler olmadı oynadığı karakterler.

1997 doğumlu olan oyuncu, meslek hayatına Hayat Bazen Tatlıdır isimli diziyle 2016 yılında başlamıştı. Ekranda ilk yer almaya başlamasının ardından 6 yıl geçti ve şimdilerde hayran kitlesi de hızla büyüyor.

Her ne kadar dizinin sevilmeyen karakteri olsa da başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Aynı zamanda sosyal medyada da konuşulan bir isim haline geldi.

Melis Sezen, instagram’dan yaptığı bir paylaşımla ise takipçilerini gülümsetti. Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrolünde oynadığı dizinin yemek sahnesinden bir kareyi paylaştı oyuncu.

Sahnede sürekli yemek yiyen haline gönderme yapan oyuncu “Ye Derincim ye, afiyet olsun aşkım benim, yarasın oh maşallah” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı. Oyuncunun bu ironik göndermesi hayli ilginç bir durum oluşturdu.

Sadakatsiz'de Derin yedikçe Melis Sezen'in içi gitti! 8

Bu arada dizinin setinden kimi paylaşımlarıyla da dikkat çeken oyuncu, bu kez dizide kardeşi Demir’i oynayan Doğancan Sarıkaya ile aşağıdaki pozunu paylaştı…

Sadakatsiz'de Derin yedikçe Melis Sezen'in içi gitti! 9