Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un kaçak gelini Hazal Subaşı, başka dizide ortaya çıktı!

Çukur’un kaçak gelini Hazal Subaşı, başka dizide ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Subaşı, Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Yamaç’ın sevgilisi Nehir rolündeydi. Hamile olan Nehir, Yamaç’ın kendisini aldatmasına daha fazla tahammül edemeyerek onu terkedip gitti. Bu şekilde diziden ayrılan Hazal Subaşı’nın dönmesini kimi izleyiciler bekleyedursun, Hazal Subaşı, başka dizide ortaya çıktı bile!

Yamaç’ın Nehir’den çok Efsun ile ilgilenmesi kimi izleyicileri kızdırırken, Çukur gibi tehlikeli bir yerden bebeği için ayrılmayı tercih eden Nehir nereye gitti, ne zaman gelecek merak konusu oldu. Subaşı, dizinin finalinde yine ortaya çıkar mı bilinmez ama Hazal Subaşı, yakın zamanda Gain’de bir başka diziye başladı bile.

Dijital platform Gain’in yeni dizisi Bizi Ayıran Çizgi, daha önce ‘Bir Kadın, Bir Erkek’, ‘Aynen Aynen’ dizileri gibi iki kişi arasında geçen ve ilişkiler üzerine kurulu bir komedi.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay, dizide birlikte rol alıyorlar. Dizinin çekimleri dün (24 Şubat) itibariyle başladı. Hazal Subaşı da rol arkadaşı ile verdiği pozu twitter sayfasından paylaşarak takipçilerine güzel haberi verdi.

Soner Caner’in yönetmenliğini üstlendiği dizi merakla beklenirken, Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın hayranları da ikilinin yeni dizisini merakla bekliyor. Ozan Dolunay da son olarak Star TV’nin 6 bölüm soren İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol almıştı son olarak.

İşte Hazal Subaşı’nın çekimlerin başladığını duyuran paylaşımı…

Çukur'un kaçak gelini Hazal Subaşı, başka dizide ortaya çıktı! 23