Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 24 Mart Çarşamba 143. bölüm fragmanı izle

Emanet 24 Mart Çarşamba 143. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmaya devam eden Emanet dizisi, iyi gelen reytingleri ile son dönemde öne çıkmaya devam ediyor. Yaman ve Seher arasında yaşananlar da izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi de izleyicileri fazlasıyla cezbetti.

23 Mart Salı için 142.bölümü yayınlanan dizide Yaman ve Seher arasında son dönemdeki sıkıntıların yerini bu sefer dayanışma ruhu aldı. Bunun nedeni ise Yusuf idi.. Dizinin gidişatını çok etkileyen Yusuf konusu merkezde yer alıyor ve hem Seher hem de Yaman, aralarındaki sorunları onun için unutmaya hazır… 24 Mart Çarşamba günü de dizinin 143. bölümü yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanet dizisinde 23 Mart Salı günü yayınlanan 142. bölümün diğer detaylarını da aktaralım. Seher , Yusuf için tüm yaşadıklarını unutmaya hazırdır. Yaman ise Seher’in desteğiyle ayakta durur.

Yaman’ı içine düştüğü ümitsizlikten kurtaran Seher, yeğeni için tüm yaşananları geride bırakmaya hazırdır. İşte Emanet dizisinin bugün büyük ilgi gören 142.bölümün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.