Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu’nun ablası, tıpatıp kendisi!

İrem Helvacıoğlu’nun ablası, tıpatıp kendisi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da İrem Helvacıoğlu’nun büyük kitleler tarafından tanınması, Sen Anlat Karadeniz dizisi ile oldu. Oyuncu, Ulaş Tuna Astepe ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki Nefes karakteri ile hafızalara kazındı. Başarılı oyunculuğu ile canlandırdığı hikayede, çok çarpıcı bazı olayların ana karakteri oldu.

Nefes’ten sonra şu sıralarda da Ayliz karakteri ile ekranlarda. Özcan Deniz ile başrolünü oynadığı Seni Çok Sevdim dizisinde rol alan oyuncu, bu kez Nefes kadar konuşulmasa da başarılı oyunculuğu ile hayranlarının takibinde.

Kariyerinde adeta büyük bir sıçrama yaşatan Sen Anlat Karadeniz dizisi, İrem Helvacıoğlu için bir dönüm noktası oldu. Artık pek çok kişinin hafızasında o diziyle var.

Helvacıoğlu, başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliği ile de çok beğeniliyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımları da ilgiyle takip ediliyor.

İrem Helvacıoğlu'nun ablası, tıpatıp kendisi! 9

Oyuncunun yukarıda sabah uyanır uyanmaz hayranlarını selamladığı bir pozunu görüyorsunuz. Tamamen makyajsız doğal haliyle.

Aşağıdaki fotoğrafta ise ablası Merve Helvacıoğlu ile görülüyor. İki kardeşin birbirlerine benzerliği ise inanılmaz! Ablasının saç rengi biraz daha koyu olsa, İrem Helvacıoğlu’nun ikizi sanarlar!

İrem Helvacıoğlu'nun ablası, tıpatıp kendisi! 10

Helvacıoğlu, ablası ile çok eski bir pozlarını paylaşarak doğum gününü kutladığı bir mesaj yayınladı son olarak. Kısacık saçlarının özensiz kesilmesinden pek hoşnut olmadığı da mesajında yer alıyor. İşte oyuncunun ablasına mesajı…

İrem Helvacıoğlu'nun ablası, tıpatıp kendisi! 11